sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Hulluna ruskeisiin syksyn sävyihin....



Olin päättänyt etten julkaise tätä kollaasia vielä kun kaikillä muillakin on blogit täynnä syyskollaaseja, mutta kun se on niin ihana! Rakastan näitä syksyisiä värejä ja neuleita materiaalina  nahan kanssa. Ja nuo Sho shi bar:in nilkkurit on tosi kauniit. Laukku Liebeskind Berlin (löytyy Boozt.fi) ja neuleet ja paita on ihan Elloksen malleja. Pitkä neuletakki on puuvilla/pellavasekoitetta ja vielä alessa ja sain läpsiä itseäni sormille etten mennyt sitä tilaamaan. Toinen suosikki on kietaisuneule, se edes vähän antaa armoa tälläiselle pönäkälle...:))

Nauttikaa väreistä ja syksyn alkamisesta vesisateesta huolimatta. Täällä yritetään vieläkin toipua flunssasta, se on tänä syksynä sitkeää sorttia.

6 kommenttia:

  1. Lämpimiä syksyn sävyjä, kauniita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riitta Sinikka. Hyvää Syksyn alkua sinne. Odottelen innolla lisää kuvia neulekasseista!

      Poista
  2. Nämä syksyn lämpimät ruskeat ovat jo löytäneet tiensä kaikkien bloggaajien lemppareiksi ja ihan syystä! Kauniita. Voi kun voisikin joka sesonki uusia kaappinsa sisällön kertaheitolla ja hankkia kaikki yhteensopivat vaatteet asusteita myöden. Muta mihin ne vanhat pitäis sitten tunkea..heh..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Uudet on aina uudet ja ihanat. Vaikka vanhatkin kyllä joskus on ihania. Minä ainakin olen joskus niin hajamielinen, että unohdan jonkun vanhan vaatteen olemassaolon ja parin vuoden käyttämättömyyden jälkeen se tuntuu ihan uudelta!...:) Tässä ajassa ja viime vuosissa on ollut se hyvä puoli ettei mallit ja tyyli ole kovin paljon muuttuneet, parin vuoden takuinen käy vielä ihan hyvin. Paitsi housut. Hyviä housuja ei saa mistään. En tykkää niistä pusseista vyötärön ja lantion välissä mitkä nyt malleissa on, suht kapeiden punttien ohessa. Mutta neuleet on onneksi säilyttäneet mallinsa pari vuotta jo! Minun onnekseni...:)

      Poista
  3. Täällä kanssa liputetaan ruskean puolesta ihan täysillä. Omina suosikkeina semmoinen suklaan ruskea sekä tämä sävy, jota Mexx kutsui "tupakanlehdenväriksi". Niillä mennään ainakin täällä, koettaen yhdistellä mustan lisäksi siniseen ja valkoiseen, ettei tule niin kamalan tummaa kokonaisuutta. Nudet kengät on postissa tulossa, niitä odotellen (tiedä sitten miten fiksua oli semmoiset hankkia näin syksyä vasten, mutta kun löytyi ne unelmayksilöt). Muuten beigeä ja nudea vielä arkailen käyttää, vaikka ne sävyt ovat kauniita, vievät vaan kaiken värin kasvoistani.

    VastaaPoista
  4. Suklaan ruskea on ihana väri! Ja samoin se "tupakanlehden" sävy. Tuo oli uusi idea tuo ruskean yhdistäminen siniseen, täytyykin kokeilla joku kerta! En ole tullut ajatelleeksi. Nudet kengät täälläkin puuttuu vaatekaapista, valitettavasti. Eikä niitä oikein ole ollut tarjollakaan. Tuossa tekemässäni ekassa kollaasissa oli nudet tosi kauniit nilkkurit, mutta ihan liian korkeat korot mulle! pöh. Odottelen innolla postauksia sun uusista kengistä! Jos muuten beige ja nude vie värin kasvoista, niin joku kiva pirtsakka huivi tietysti korjaa sitä asiaa! Mun täytyykin kokeilla parilla kuvalla mitä beige mun kasvoille tekee. Ei ole vielä hyviä blogikuvia beigestä kasvojen vieressä olemassa.... Beigea nimittäin löytyy täältä vaatekaapista todella paljon...:)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)