sunnuntai 28. elokuuta 2016

Syksyistä sisustusta kotiin ja myöhästynyt lauantailinkki - Fall decoration for home and late saturday link...Hyvää sunnuntai-aamua<3
Täällä ollaan, eilen sen verran myöhään puutarhatöissä että jäivät postaukset ja vähän kaikki muukin sisällä tekemättä. Myrskystä huolimatta piti vähän istuttaa mm. töistä kotiin muuton tieltä ajautuneita sisäkukkia uusiin ruukkuihin ja laittaa vähän  pihalle lisää valoa pimeneviä syysiltoja varten. Meillä muutetaan toimistolla väistötiloihin remontin alta muutamaksi kuukaudeksi ja kaikki ylimääräinen tavara pitää tuoda pois ja loput pakata.

Nykyään saa jo aika tehokkaita aurinkokokennolla tomivia ulkovaloja. Niitä on nyt asenneltu sinne tänne pihalle ja aika kivalta näyttää. Portilla valaisevat pimeitä iltoja jo viime vuotiset valoköynnökset.

Minulle tulee aina pimenevän syksyn myötä sellainen pesimisvimma jonka turvin valmistaudun talviunille tai johonkin talvihorteeseen. Joka syksy se tulee yhtä varmasti kuin syksy itsekin. Ostaisin uutta torkkuhuopaa, kynttilöitä, sisustustyynyn päällisiä ja vaikka mitä jos kukkaro sallisi. Onneksi sentään budjetti on rajallinen.

Tuoksukynttilät ovat olennainen osa tätä syksyistä pesimisvimmaa ja tällä kertaa väreiksi valikoituivat punainen ja sininen ja puuvillan tuoksuisia kynttilöitä meillä on aina. Kylpyhuoneen pyyhkeet saivat samalla vähän päivitystä ja tummanharmaa setti pienellä itämaisella twistillä ja ihanilla pääsee kylppäriin, kunhan ehdin tehdä siellä suursiivouksen. 

Aiheuttaako syksy siellä ruudun toisella puolella sisustusmaniaa vai ovatko hankinnat enemmän vaatepuolella?

Lauantailinkkikin tällä kertaa on sisustusaiheinen [room] by Sofie.

Ihania sisustusideoita, nauttikaa<3
Every fall I get this feeling that I need to start building a nest for myself and the family for the winter. At least I start bying scented candles and I would probably buy every throw that I see. This time though I settled on some scented candles and new dark grey towels for the bathroom. Towels have a little oriental look and I just love that. What do you think?

Late saturday link today is lovely swedish decoration blog [room] by Sofie

Enjoy your sunday<3

Im off to buy something new for my nesting...:D

2 kommenttia:

 1. Kauniita syysesineitä oletkin löytänyt! Meillä on edelleen meneillään kodin raivausprojekti ja se rajoittaa tuota ostelua - yritän olla ostamatta yhtään uutta sisustusesinettä ennen kuin entisiä saadaan kiertoon ihan kunnolla. Vaatteiden kohdalla saatan lipsua;)
  Ihanaa kesän viimeistä sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady<3 Täällä ei ole yhtään lipsuttu vaatteiden kanssa (tai no, yksi talvineule alesta) mutta kodinsisustus kaihertaa mieltä... Raivauspa raivaus... Sille ei loppua täälläkään näy! Ihanaa viikkoa<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)