maanantai 22. elokuuta 2016

Pakkomielteitä - Obsessions...

Onko teille koskaan käynyt niin että joku tavara tai vaate jää kummittelemaan mieleen niin että se on pakko saada vaikkei oikeastaan tarvitsisi?

Minulle kävi näiden Ikean pussilakanoiden kanssa juuri niin. Olin nähnyt ne pinterest kuvassa jo kauan aikaa sitten ja titesin että ne ovat Ikean lakanat. Siitä on aikaa ainakin vuosi, ehkä jo enemmänkin.

Siitä lähtien olen joka kerran kun olen käynyt Ikeassa jotain purkkia, purnukkaa tai kynttilöitä ostamassa (meillä käydään Ikeassa suhteellisen usein kun se on melkein työmatkan varrella) olen käynyt lakanaosastolla näitä pussilakanoita hypistelemässä ja varmistamassa että niitä on vielä myynnissä. Ihan joka kerran.

Viimeksi kun käytiin Ikeassa niin pysäytin hovikuvaajan taas lakanaosastolle odottamaan, jotta saan käydä hypistelemässä ko. lakanoita. Lakanoita oli hyllyssä tasan kolmet kappaleet. Ja pähkäilin jo että onkohan ne jäämässä pois myynnistä, kun hovikuvaaja jo hermostui ja suurinpiirtein äyskäisi että osta jo ne lakanat, alkaa kyllästyttää tämä samojen lakanoiden katselu...:))

Vieläkin aivot sanoivat että ne ovat kauniit mutta tarpeettomat. Lopulta kuitenkin hellyin ja nappasin lakanat ostokärryyn ja tässä ne nyt sitten vihdoin ovat.

Miten kauniit kankaaseen kudotut talonpoikaiset raidat näissä onkaan<3 Nyt kun on vihdoin pedattu makuuhuoneeseen valkoiseksi maalattujen yöpöytien ja lipaston seuraan, en tahtoisi millään luovuttaa niitä edes pesuun.

Että sellainen pakkomielle.


Have you ever been totally obsessed about some clothing or home decoration item, knowing that you really really dont need it but it keeps haunting in your mind?

This happened to me with these Ikea bed linens. I saw them over year ago in some pinterest picture and I have been obsessed about them ever since.

After I first saw them I have checked every time I have been to Ikea that they still sell these linens. Every time!

Last time we went to Ikea with hobby I again stopped by the bed linen department to make sure they are still awailable. There were just 3 pieces left and I was left wondering if they finally are going to be a discontinued item.

I guess hubby was just a little bit tired to look for the same linen every time we had been to Ikea and he finally said that buy the darn linens finally even if you dont really need new ones and so I did. Here they are. Finally. After me being obsessed over a year about them.

What do you think? Arent they gorgeous with newly white painted nightstands?

5 kommenttia:

 1. Mulla on just samanalaisia (pakkomielteitä) välillä, mutta ne päättyy yleensä niin, että jahkaan niin kauan, että kun lopulta päätän ostaa, kyseistä pakkomielteen kohdetta ei ole enää myynnissä :). Silloin ei auta kuin lohduttaa itseään sillä, että säästyipä rahat, mutta oikeasti se ei auta, koska enimmäkseen ottaa vaan pattiin, että tuli taas pähkäiltyä onnensa ohi..

  Kauniit lakanat! talonpoikainen on just oikea sana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa tutulta...:D Arvaa montako kertaa olen jäänyt ilman vaikkapa jotain kivaa kirpparikahvikuppia tai vastaavaa! Ja sitten usein vielä on niin että se pakkomielle ei ole mikään kallis juttu ja silti sen kanssa soutaa ja huopaa ja hups, meni jo!

   Aurinkoa viikkoon<3

   Poista
 2. Samoihin lakanoihin ihastuin minäkin ja nyt ne odottavat mökillä <3 Niin raikkaat ja kauniit, kaikessa yksinkertaisuudessaan.
  Näitä pakkomielteitä on minullakin, mutta kyllä nämä lakanat olivat ihan ymmärrettävä pakkomielle, vai mitä ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin ymmärrettävä!! Ne näyttävät vielä livenä paljon paremmalta kuin kuvassa ja tosi kivaa laatua. Ei tartu koirankarvatkaan, kangas on kudottu justiinsa sillä tavalla sileäksi. Kyllä sulla on hyvä maku...:)) Miten joskus yksinkertainen voikin olla kaunista?

   Aurinkoista loppuviikkoa Marianna<3

   Poista
 3. P.S. Nämä lakanat todella oli näköjään jäämässä pois myynnistä, niitä ei enää nimittäin nettisivuilta ainakaan löydy. Olipa yhdestoista hetki ostaa ne... phiuh!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)