sunnuntai 14. elokuuta 2016

Rentoa työpukeutumista - Casual and relaxed for the office...

Oi oi, hypättiin lauantain ja lauantailinkin ohi tälläkin viikolla, mutta siihen on ihan hyvä syy.

Tämä viime päivien blogihiljaisuus on johtunut ihan fyysisestä uupumuksesta. Hovikuvaajan vielä toipuillessa olkapääleikkauksesta on nurmikon leikkuu osunut minun harteilleni. Meillä on nurmikkoa paljon ja vähän vielä päälle...

Koko torstai-illan ja perjantainkin olen tuota nurmikkoa ajellut kun sateita luvattiin viikonlopuksi, sillä seurauksella että lauantaina suorastaan laahustin täällä pitkin huushollia aivan uupuneena. Ja kun siihen lisätään vielä järkyttävät pohjekrampit parilta yöltä, niin jaksanut edes ii:tä sanoa vaikka nukuinkin n. 10 tunnin yöunet. Ollapa 10 vuotta nuorempi, niin moiset nurmikonleikkuutalkoot olisivat sujuneet ihan heittämällä. Jos minun johonkin on vanhenemisessa vaikea tottua, se on fyysisen voiman vähentyminen. Se on enemmän kuin ärsyttävää. Monta kertaa alkaa tekemään jotain voimaa vaativaa asiaa ja sitten huomaakin että siihen menee tuplasti enemmän aikaa kuin ennen
.
Onko teillä samanlaisia kokemuksia siellä ruudun toisella puolella vai oletteko yhtä rautaisessa kunnossa kun 10 vuotta sitten?

Siinäpä ne pikakuulumiset täältä. Viikonlopun on saanut kuunnella ja katsella sadetta. Ja ihailla kuistilta leikattua nurmikkoa...:))

Viikon työpukeutumisessa olen vähän protestoinut tätä jo jopa syksyistä ilmaa ja koittanut parhaan mukaan vielä käyttää vähän kesäisempää kuin ehkä ilmakaan olisi edellyttänyt. Ostin nämä kiilakorkoiset Espandrillokset Elloksen alesta ja voi tytöt miten kivat ne onkaan! Tulee kesäinen fiilis kun laittaa ne jalkaansa ja vaikka ovatkin tekomokkaa, ne ovat ihanan pehmoiset. Maksoivat alenalenalessa alle 13 euroa...

Yksi sinisävyinen lempparikesähuiveistani on itsepintaisesti kateissa vaiika olen etsinyt sitä kissojen ja koirien kanssa, joten tämä vanha villainen "talvihuivi" joutui toimittamaan sinisen virkaa. Ja yllättävän hyvin se sitä toimittikin valkoisen bleiserin kanssa.

Tämän tapaisilla rennoilla asuilla on työviikko kulunut. Kynsin ja hampain pidän vielä kiinni kesästä, vaikka toisaalta jo haalinkin syysiltoja varten uusia kynttilöitä varastoon.

Miten teidän viikkonne on sujunut?
Rentoa sunnuntaita<3
Im skipping saturdaylink this week simply because I was totallly exahausted yesterday. Since hobby is still revovering from his shoulder operation all the heavy duties at home have been falling into my care. All thursday and friday evening after work I spent mowing the lawn. And then came saturday and quess what? I spent the whole saturday in pajamas recovering from those endless hours of lawn mowing. I actually like doing it, but I guess Im not getting any younger... hah.

Anyway, its been a somewhat chilly and rainy week here, not a sign in sight about having a warm nice end of the summer...

Im kinda protesting against end of summertime and trying to keep the office outfits as summerlike as I can... Even bought espandrillos from a sale and have been stubbornly wearing them. I just like the femine feeling of these new shoes.

Have Great Sunday<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)