torstai 4. elokuuta 2016

Naisellisia ja jakkuja ja äijähommia - Feminine jackets and chores borrowed from the boys...


Samaan päivään mahtuu kaikenlaista. Ensin naisellinen jakku töihin, josta muuten en osannut päättää olisiko se parempi kaulus ylhäällä vai alhaalla. Tulin lopulta siihen tulokseen että tykkään siitä enemmän kaulus ylhäällä.
Ja sitten kuulkaa vaihdoin ensimmäisen kerran elämässäni lampun autoon, siitä piti oikein ottaa kuva kun homma oli tehty. Nainen ja manuaali, kyllä hoituu miestenkin hommat sillä välin kun hovikuvaaja vielä yksikätisenä joutuu leikkauksen jälkeen puuhastelemaan. Elämä kun ei aina ole pelkästään jakussa kulkemista.

Viikko on ollut ihan superväsyttävä. Tuntuu ettei pääse työrytmiin takaisin ollenkaan vaan olo tuntuu tyrmätyltä kun tulee kotiin.

Mihin hävisi se kaikki energia, jota lomalla riitti? Tuntuu kuin se olisi hukkunut kankkulan kaivoon. Voisin lähteä takaisin Kreikkaan hakemaan lisää aurinkoa ja energiaa. Purkkivitamiinit eivät tunnu riittävän. Lopettaisin vakoisen jauhon ja sokerin käytön jos käyttäisin niitä, mutta kun niidenkin käyttö on jo lähes nollassa. Tekisi mieli nukkua koko ajan... Olen kyllä kuullut että istumatyö tappaa, mutta että siitä saa unitaudin? Meillä on kuulkaa nukuttu päiväunet joka päivä, eikä sekään yhtään edesauta hyviä yöunia. Ja sitten kun jaksaisikin olla ulkona pihatöissä niin tuo ilmojen herra on kyllä nyt viskonut ihan riittävästi vettä...

Onko siellä ruudun toisella puolella ollut vaikeuksia mukautua kesäloman jälkeen taas töiden rytmiin?

Väsymyksestä huolimatta, kivaa torstai-iltaa sinne ruudun toiselle puolelle<3

Whats more easy summer uniform to work than white shortlegged jeans, grey t-shirt and little more feminine blazer? And the hairdo? Simple bun, super fast and easy for lazy morning person. I have so much trouble to adjust my inner body schedule back to work. After work Im so tired that I want to sleep all the time. Where is all that energy that I had on vacation? I want it back!

While hubby is recovering from shoulder operations and can use one hand only I have been doing chores that he usually does. Im just a little bit proud that I managed to change the cars light bulb on my own... (Ok, I admit I needed the manual for it..)


I cant understand what happened to July? Where did it disappear? Allready August and Fall is right on the doorstep. I want to stay in summer mode for a little bit longer...

Enjoy your Thursday evening, at least friday is nearly here<3


2 kommenttia:

  1. Still enjoy your blog very much, thanks for your great work and Lovely outfits.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you so much MaS<3 Feels good to hear that you enjoy my blgo. Have a Great weekend!

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)