tiistai 9. elokuuta 2016

Kesän kosmetiikkahankinnat - New cosmetics...
Tämän kesän kosmetiikkahankinnat ovat jääneet melko pieniksi. Mitään ihmeitä ei ole tarvinnut, mutta jostain syystä olen innostunut vähän kokeilemaan välillä uusia tuotteita. Yksi suuri syy uusiin kokeiluihin usein on myös hinta. Niin kuin olen monesti sanonut että noudatan kosmetiikan ostamisessa kuukausibudjettia ja niinpä kotoa ei löydykään montaa käyttämätöntä kosmetiikka putkiloa.

Luonnon kosmetiikkamerkkiä Weledaa olen jo kauan halunnut kokeilla ja kun vanha yövoide loppui löytyi tuo Evening Primrose yövoide juuri sopivasti tarjouksesta. (eikö muuten Evening Primrose kuulostakin paljon hienommalta kuin suomenkielinen sana samalle kukalle eli Helokki?) Voide on aika runsas ja ravitseva, pieni määrä riittää ja ihan rasvaiselle iholle ei varmaan ihanne. Tykkään kovasti itse siitä. Toinen uusi lemppari on Malu Wilzin Balance seerumi, joka on tarkoitettu sekaiholle tasapainottamaan ja rauhoittamaan keskialueen rasvoittumista. Philosophyn  Amazing Grace on ihana kevyt kesätuoksu. Ja viimeisenä sain lahjaksi Jasmiini hammastahnan Alex Lifestyle nettikaupasta.  Varmaan siksi kun olen tilannut sieltä monta purkkia jasmiinin tuoksuista saippualastupurkkia, ovat ajatelleet että taitaa nainen olla hulluna Jasmiinin tuoksuun. Hammastahna on muuten tosi hyvänmakuista vaikka makuna saattaa kuulostaakin hieman hassulta.Vaan nyt sitten vihdoin haksahdin minäkin tilaamaan sen paljon puhutun Livboxin kun oli heinäkuussa sopivasti tarjouksessa. Olin iloisesti yllättynyt kun kaikki heinäkuun tuotteet tulivat sopivasti ennen reissua ja suurin osa lähti mukaan. Oli matkakokoista meikkivoidetta ja jalkarasvaa sun muuta. Kaikki kyllä meni käyttöön. Heinkäkuun suosikki oli Herbinan Body mist, joka toimitti reissussa hajuveden virkaa ettei tarvinnut turhaan kantaa mukana mitää lasistä parfyymipulloa. Tykkään tuoksusta, yli puolet pullosta on jo käytetty.

Myt elokuussa tuli taas kaikkea käyttökelpoista. Vichyn voide ja Lumenen naamio sekä just mun suosikkivärejä edustava huulikiilto ovat tämän paketin lempparit. Ja varmaan muutkin pääsevät käyttöön. Ripsiväriin oli tervetullut kun vanha pikkutuubi on jo loppumassa.

Että tälläisiä kosmetiikka ostoksia tänä kesänä. Ei siis kovin kummoisia investointeja ja yritän jatkossakin pitää kylppärin kaapit tyhjänä turhista puteleista ja lisätä luonnonkosmetiikan käyttöä.

Mitä teidän kosmetiikka kätköistänne löytyy? Uusia suosikkeja vaiko vanhoja hyväksi todettuja tuotteita? Joskus pitää vähän hemmotella itseään, eikös?
Lately I have been experimenting with some new cosmetic brands that I havent used before. Weleda night cream is new one and Malu Wilz serum too. I have been happy with both. Weleda is really creamy and rich and just a small amount is enought. I dont think it fits to very greasy skin. Amazing Grace is my new summer scent. I allready had the Puru Grace and love both.

I who swor that Im not going to fall into these cosmetics suprise boxes have also fallen. I ordered my first Livbox in July and loved almoust everything in it so now came the second. August gift box is filled with nice things too. I think Im going to use all of them, so I say I got my moneys worth. My favourites are the Lumene fascial mask and Vichy cream. I do hope that in the future my cabinets are not filled with stuff I dont use or actually need. Im trying to avoid everything that isnt necessary, but as we age, something like serum needs to be added to the daily care of skin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)