lauantai 6. elokuuta 2016

Harmaan sävyjä ja lauantailinkki - Grey shades and saturday link...
Ensimmäisen kesäloman jälkeisen työviikon väri on ollut harmaa. Ihan fiilispohjalta valitsen usein värejä joita käytän. Oikeastaan hyvin harvoin mietin että mikä on mahdollisesti trendikästä tai epätrendikästä ja ihan liian harvoin mietin vaatetta ostaessani sopiiko joku sävy juuri minulle.

Tämän neuletakin kanssa kävi tuuri, se on kivan siniseen taittava harmaa, joka näyttää paljon raikkaammalta kuin vanha harmaa neuletakkini, joka on tämän rinnalla jopa vähän likaisen harmaa. Voiko tätä harmaan sävyä sanoa raikkaan harmaaksi? Teeppari on ihan sattumalta samansävyinen harmaa.

Miten teidän viikkonne on sujunut? Nyt ollaan jo elokuulla, ei uskoisi. Tuntuu että kesä ei oikein ole vielä alkanutkaan ja silti tulee jo silmäilleeksi syksyn vaatteita. Vaatekomero on muutaman vuoden aktiivisen jumppaamisen jälkeen siinä kunnossa että nyt voi aamulla miettiä että mitähän kivaa sitä tänään laittaisi päällensä sen sijaan että mietti ettei ole mitään päälle laitettavaa. Se tuntuu hyvältä ja myös ajatus ettei tarvitse tehdä mitään ihmeempiä hankintoja syksyksi. Mustat nahkasaappaat ovat hankinta listalla.

Joko teillä on syksyn pukeutuminen ajatuksissa?

Ohessa lauantailinkki EV Daily. Se vie meidät Puolaan, ja on muutenkin erilainen tyyliblogi, siinä ei nimittäin puhuta yhtään mitään. Pelkkiä asukuvia ja nekin vähän omanlaisiaan.

Rentoa lauantai-iltaa<3Have you noticed that grey actually has many shades. Not as many as mentioned in that famous book and movie but still several different shades can be noticed. My recent purchase, this light grey grandpa cardigan is a bit bluish grey and I like it better than my old grey cardi that is almoust dirty shade of grey.

What do you think? Does the shade matter in grey? Im voting for the bluish grey. It looks more fresh.

Allready first week of August behind us and Im still wondering when  the summer really starts? In an other hand Im allready looking at my wardrope and wondering what to wear during the coming Fall.

Anyway, here is the saturdaylink EV Daily from Poland.

Enjoy<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)