sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Viininpunainen neulepusero ja aamupalajuttuja - Wine red sweater and about breakfest...




Kaikki jotka tuntevat minut tietävät että sydämessäni on pehmeä kohta muutamille tumman- ja vaaleanpunaisille sävyille ja viininpunainen on yksi niistä. Syksyyn on ihan pakko kuulua vähän viininpunaista tavalla tai toisella, muuten syksy ei ole syksy... Usein se viininpunainen on huivissa tai kaulaliinassa, mutta löytyypä kaapista tämä yksi viininpunainen neulekin. Tässä asussa yhdistin ihan mustan kanssa, mutta niin tekisi mieleni yhdistää sitä myös vihreään ja konjakkiin! Tuolla pinterestissä kun surffailee, tulee aika ajoin tuollainen viininpunainen/metsänvihreä/konjakkiyhdistelmä vastaan ja miten ne näyttävätkään kauniin syksyisiltä! Millaisia punaisia sävyjä teidän kaapistanne löytyy? 




Ruokaa en ole blogissa montaa kertaa ottanut puheeksi, mutta nyt syksyiseen aikaan kun kroppa kaipaa vitamiineja enemmän kuin kesäaikana, jaan yhden vinkin sunnuntaiaamuihin. Meillä on siirrytty herkuttelemaan sunnuntaisin viime talvena.. Sunnuntaiaamuihin kuuluu usein hovikuvaajan tekemä paistettu pekoni ja ruskeista vapaan kanan munista paistettu kananmuna proteiinilähteeksi ja minä puolestaan rakennan sen kaveriksi tuoreista marjoista ja/tai hedelmistä ja rahkasta kaverin, joka vähän keventää aamiaista. Pirkan vaniljarahka on minusta paras tähän aamiseen, siinä on aitoa vaniljaa ja se on sopivan löysä rakenteeltaan. Lemppariyhdistelmä on banaani, mansikka ja mustikka, mutta myös esimerkiksi banaani, cantaloupemeloni ja vadelmat ovat herkullinen yhdistelmä. Koitan käyttää niitä tuoreita marjoja joita kulloinkin kohtuullisen edullisesti saa. Joskus hovikuvaaja tekee minulle jopa kananmuna kukkasia. (Kananmuna paistetaan paprikarenkaan sisällä ja siitä tulee kukan näköinen.) Herkullista sunnuntaita!


Everyone that knows me knows also that I have soft spot for some red colours. Wine red being one of them. A fall without a wine red isnt really a fall at all... Usually I have wine red scarfs that I use but also I have this one wine red sweater. Here with black, black is the easiest way to use wine red but it also goes great with other colors like deep dark green, cognac, even blue jeans! I always admire combos in pinterest where wine red is combined with green and beige or cognac. 

I was thinking this morning that I would share a vitamin tip for sunday mornings with you this time. I make this fruit coctail almoust every sunday morning and hubby makes bacon and egs. I use most of the time banana, strawberries and blueberries with vanilla quark (sweet one) or other combination that I like is bananas, cantaloupe bits and rasberries. Its delicious and healthy. Try it sometime! Have a great sunday!

14 kommenttia:

  1. Oi kun kaunis neule, vaan kyllä huomio kiinnittyi enemmän ihanan herkullisen näköiseen aamupalaan. Nam! Sunnuntai aamuna on kyllä ihana syödä aamiainen rauhassa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu<3 Olen huomannut itsekin että nyt syksyllä varsinkin tulee usein nälkä kun näkee herkkuja ihmisten blogeissa...:)) Aamut ovat parhaita sunnuntaisin!

      Poista
  2. Ihana neule. Syksyllä oikein tekee mieli käperyä viininpunaisiin ja harmaisiin sävyihin. Ihanan näköinen aamupala, hieman kadekin, täällä vain puuroa mutustan. <3

    Tunnelmallista sunnuntaita ja hei on pitänyt kirjoitella, että tämä sinun kukkainen taustaseinä on iiiiiiihaaanaaaa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia<3 Taustaseinässä taitaa näkyä se minun enemmän tyttömäinen puoleni...:) Nyt puuron kaveriksi syömään hedelmiä ja marjoja, tulee vitamiinitkin vähän kuin salaa otettua! Mukavaa viikkoa sinulle<3

      Poista
  3. Kiva asuyhdistelmä ja ihana neule minunkin mielestäni ja miksi ei olisi, kun on oma lempivärini.

    Mikä mahtava aamupala, tuosta voisin kyllä ottaa vikin ja sunnuntaiaamuisin syödä jotain tavallisesta arjesta poikkeavaa. Kiitos vain vinkist ja oikein mukavaa sunnuntaipäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos KässäRitu<3 Viininpunainen on hyvä lempiväri. Se on minusta se punaisen sävy, joka käy lähes kaikille! Mukavaa viikkoa ja muista ostaa herkkuja sunnuntaiaamuksi!

      Poista
  4. Kaunis neule - mutta kyllä nyt huomion vei tuo aamupala;) Herkullisen näköistä!
    Kivaa sunnuntaipäivää sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja terveellistä! Peukkuja huomiselle<3<3<3 Täällä jännitän puolestasi miten leikkaus menee!

      Poista
  5. Kiva neule, viininpunainen on yksi minunkin suosikkiväreistäni. Aamiaiskuvat näyttävät niin herkullisilta! Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Belladonna<3 Ihan en ehtinyt sunnuntaita toivottelemaan mutta ihanaa syysviikkoa kuitenkin!

      Poista
  6. Kyllähän jotakin puanisen sävyjä minunkin kaappiini on rantautunut vaikka kyse onkin entisestä, voisinpa jopa sanoa, inhokkiväristäni. Ei ole totta tuollaiset munanpaistajat ;p, kelpais mullekin sellainen aamiainen. Varsinki, jos sitä ei itse tarvitsisi valmistaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munanpaisto on piiiiitkän koulutuksen tulos... mulla on kato kuvallinen pahviläpyskäkin jossa lukee että virallinen tottelevaisuusohjaaja...:D Ei vaiskaan, miehet on oikeasti ihania tässä iässä kun ne innostuu ruuanlaitosta! Minä vaan peesaan ja nautiskelen lopputuloksista!

      Poista
  7. Tollainen pitkä rauhallinen aamupala oliskin poikaa, joku huutaa ennen seiskaa että haluaa puuroa ja sitä sitten keitellään joka ikinen aamu. :D Kauniin värinen neule!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puurokin on kyllä hyvää, haluaisin oppia laittamaan ruispuolukkapuuroa jota olen saanut joskus maistaa taitavan kokin laittamana. Ja kyllä teillä pian saadaan viettää rauhallisiakin aamuja, lapset kasvaa niin nopeasti! Mukavaa alkanutta viikkoa!

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)