lauantai 18. lokakuuta 2014

Ruskeaa ja harmaata - Brown and grey...





Ruskeaa ja harmaata. Kuulostaa vähän oudolta, eikö kuulostakin? Beige ja harmaa oli niin kiva väriyhdistelmä että seuraavaksi piti ottaa kokeiluun ruskea ja harmaa. Tykkäsin. Tämä on taas yhdistelmä, joka ei vuosi sitten olisi edes juolahtanut mieleen. Ja katsokaa miten kauniin keltainen meidän jalava on syksyisin! Tämän jalavan alla sitä on menty naimisiin, pidetty sadetta, istuskeltu varjossa ja voi että se on kauniin värinen syksyllä. Nämä kuvat ovat viimeiset ennen lehtien putoamista. Edes tuon lehtimäärän haravoiminen ei haittaa kun ne ovat niin kauniita!


No taas juttu lähti harharaiteille, takaisin asiaan. Tämä takki lähti Ellokselta hyvän alen kanssa mukaan kun kaipasin siistiä vähän pidempää työtakkia. Mitoitus on olkapäistä ja käsistä aika napakka, mutta otin tapani mukaan vähän isomman koon kun hartiatkin pitää mahtua mukaan. Nykyvaatteissa on usein minusta vähän kummallinen mitoitus, vatsan kohdalta kyllä mahtuu, mutta hartiat ja käsivarret ovat kapoisia. Ovatko ihmiset pienentyneet yläosasta? Minä en ainakaan ole ja joskus vähän harmittaa kun hihat ahdistavat ja ystäväpiiristä on kuulunut samaa napinaa. Oletteko huomanneet eroa? 


Lämpimän neuletakin kanssa takki oli tosi passeli näille keleille, sisältää villaa, vaan ei tarpeeksi koville pakkasille, joten syystakiksi tämän nimitän ja talvella keksitään jotain muuta. Tumma harmaa ja ruskea oli minusta tosi kotoinen väriyhdistelmä, viihdyn hyvin eikä ole liian sävy sävyyn vaan erilaiset värit antavat kivan huolettoman ja rohean vaikutelman.  

Lauantai ja aika lauantailinkille! Glitter and Gingham vie meidät Kentuckyyn katsomaan Shelbyn blogia, jonka rennoista asuista pidin kovasti. Yritin itseasiassa löytää jonkun kivan ruotsalaisen blogin tähän väliin, mutta seikkailtuani riittävän kauan ruotsalaisten blogien ja mainosten sekasotkussa, luovutin... Onneksi suomessa ei vielä ihan niin paljon mainosteta ja blogien ulkonäkö täällä on huomattavan paljon selkeämpi! 

Aurinkoista syysviikonloppua!

Brown and grey. Sounds weird doesnt it? Well actually it wasnt. I enjoyed the combination of dark grey and my somewhat newish brown coat. Not too matchy matchy with lighter grey jeans and brown booties. I really have been living in these jeans this week! This outfit was something I will definately wear again. The coat is not warm enough for winter so Im going to try enjoy wearing it before the real winter hits as much as I can. I think these are most likely to be the last pics with the leaves on our beautiful elm tree since its getting colder this weekend. Above you´ll find the saturday link, enjoy reading and enjoy your weekend!





22 kommenttia:

  1. ♥kaunis takki ja hyvä väriyhdistelmä! Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Takki väritykseltään ja malliltaan sopii aivan täydellisesti syksyyn!
    Ihana muistorikas jalava :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rouva Kivitikka<3 Takki ja jalava ainakin sopivat hyvin yhteen väreiltään! Jalava on meidän pihan ja elämänkin keskipisteessä usein ollut...:)

      Poista
  3. Tuohan on hyvä yhdistelmä. Juu jotenkin mieltää harmaan yhteen viileiden värien kanssa, mutta eihän se niin mene. :)

    Ellokselta tekee välillä hurjan hyviä löytöjä. :)

    Valitettavasti minulla pöinvastainen ongelma, nappi ei mene kiinni mahan kohdalta vaikkq muuten istuisi. ;)

    Ihana tuo jalava ja sykähdytti, että tahdon on sanottu sen alla. <3

    Kaunista lauantaita toivottelee Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia<3 Tosiaankin tahdon on sanottu jalavan alla kesäisissä puutarhahäissä ystävien ja läheisten keskellä. Mukavaa sunnuntaita!

      Poista
  4. Oi mikä kaunis takki ja kiva yhdistelmä!
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu<3 Mukavaa ja rentouttavaa syysviikonloppua myös sinulle ja kotinörtille!

      Poista
  5. Hyvinhän nuo yhteen sopii , oikein kiva , ruskaan sopiva väritys. En olekaan aikoihin syventynyt Elloksen tarjontaan , täytyykin katsastaa , kun sieltä noin kiva takkikin on löytynyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti anneaulikki<3 Hämmästyin itsekin että noin hyvin sopi yhteen ruskea ja harmaa (ainakin nämä sävyt). Takki on sitten todellakin yläosasta naftimpi kuin antaisi olettaa. Minä otin yhden koon ylöspäin, mutta mitään superpaksua tänne ei kyllä sovi alle!

      Poista
  6. Hei! Kiitos blogivinkistä! Mukava uusi tuttavuus. Iloista viikonloppua! Terkuin Mia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mia<3 Kiva kun kun löysit tänne kommentoimaan, täytyykin heti tulla kurkkimaan Mia´s Lemons... Iloista viikonloppua myös sinne!

      Poista
  7. Niin ja Ellos on tosi kiva, kuuluu minunkin suosikkeihini!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ellos on kiva ja usein suht edullinen perusvaatteissa kun tietää mitä hakee ja muistaa katsoa arvostelut onko pientä vai suurta kokoa. Yritän pitää vaatehankinnat budjetissa.

      Poista
  8. Syksyjen vaihtelevat lämpötilat ovat haasteellisia löytää juuri riittävän lämmintä, muttei liian kuumaa, päällysvaatetta. Toisinaan itselläni takki tulee ostettua napakan kokoisena ja sitten kun yrittää laittaa paksua neuletta alle, niin alkaa ahdistaa. Tänään täällä sataa niin, ettei ulos tee yhtään mieli lähteä kun ei ole pakko.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännä syksy, eikö vaan. Tuo lämpötila tuntuu asettavan hieman rajoituksia tosiaan päällysvaatteille. Ohuehkot villakangastakit alkavat jo kohta tuntua vähän turhan viileiltä eikä ihan talvitakkiin vielä haluaisi siirtyä! Taisi sataa sunnuntaina vähän joka paikassa, täälläkin vihmoi jääkylmää vettä vaakasuorassa. Kuivempaa viikkoa sinne<3

      Poista
  9. Kiva yhdistelmä. En olisi edes kuvitellut, jos itsellä olisi ollut ko.värit käytössä. Minulla on varmaan saman sävyinen vanhempi mokkapusakka, mutta olen käyttänyt sitä varmaan vain mustien housujen ja ison huvin kanssa. Iso huvi johtuue siitä, että kaulus aika kulunut/nuhjaantunut. Takki pitäisi hävittää pois, mutta aina se vain pyörii nurkissa.
    Eikä Sinulla tuo väriyhdistelmä ole yhtään hassun näköinen ja vaikka neuletakki näkyy hieman takin alta. Minua itsellä se tuppaa häiritsemään. Juuri lyhensin yhden tunikan, kun näkyi kaikkien takkien alta.

    Voi mite ihana tarina jalavasta! Mukavaa alkuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Olet ihan oikeassa KässäRitu, kyllähän tuo helma tuossa vähän häiritsee kun se takin alta näkyy. Täytyy seuraavan kerran laittaa pidempi takki. Tulee heti huomattavasti siistimpi vaikutelma. Nyt voisi olla hyvä aika ottaa mokkapusakka käyttöön ja yhdistää jonkun uuden värin kanssa, vaikka harmaan. Mokka- ja nahkahan ovat nyt juuri trendikkäitä molemmat!
      Mukavaa alkanutta viikkoa!

      Poista
  10. Ihana yhdistelmä. Värit kauniita asussasi ja sopii myös kivasti koko asu tuohon syksyiseen kuvaankin.

    VastaaPoista
  11. Ruskea ja harmaa sopivat hienosti yhteen vaikka ei välttämättä heti tuollainen yhdistelmä olisi tullut mieleeni.

    Saman olen huomannut yläosissa, hartiat, yläselkä ja käsivarret kiristävät. Ehkäpä me vaan ollaan niin atleettisen mallisia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä mistä tuo yhdistelmä itsellekään pälkähti päähän, hyvä että pälkähti, tietääpä jatkossa että toimii... Näin se on, me ollaan atleettisia ja sillä sipuli...:)) Vink vink vaateteollisuuteen!

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)