perjantai 17. lokakuuta 2014

Muuttovaatteet - Moving outfit...


Muutin tällä viikolla toimistolla pisteestä a pisteeseen b ja kun tiesin könyäväni pölyisten pöytien alla johtojen kanssa ja kantavani laatikoita, valikoituivat vaatteet sen mukaisesti. Mukavaa, lämmintä ja sellaista joissa voi vähän sotkea. Huomaan asuneeni lähes koko viikon näissä samoissa farkuissa, joiden väriin olen tosi ihastunut. Samanlaiset farkut siis kun melkein kaikki muutkin farkut kaapissani, Elloksen halpikset jotka istuvat minun jalkaani. Keväällä kun oli pakko uusia farkkuja koon vuoksi, muuttivat nämä harmaatkin kaappiin, mutta taisin ottaa ne edes pussista nyt vasta syksyllä. Tiesin tottakai etukäteen että koko on sopiva kun samanlaiset siniset, mustat ja tummansiniset jo ennestään olivat käytössä. 

Farkut ovat jotenkin niin hankalia, mitoitukset vaihtelevat, on korkeaa ja matalaa sekä ylimatalaa vyötäröä, yhdet kinkkaa reidestä, toiset pussittavat, kolmannet jäävät kiinni pohkeesta jne. Olen tullut siihen tulokseen että silloin kun löytää sopivat ja edulliset, niitä kannattaa kyllä ostaa samalla useampi pari.Merkkifarkkujen hinta on minusta ihan päätä huimaava, minulle on ihan sama minkä merkkiset farkkuni ovat, kunhan ne istuvat jalkaan ja ovat omasta mielestä kauniit. Mitä mieltä siellä ruudun toisella puolella farkkujen hinnasta? Joko se on teidänkin mielestänne karannut vähän lapasesta?


Päivän asussa ainoa "se juttu" olivat kivat korvikset joista tykkään kovasti. Pyysin että hovikuvaaja ottaisi niistä lähikuvan, mutta jostain syystä miehiltä menee joskus toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos nämä jutut, joten saittekin lähikuvan tähtihuivista, koska korvis jäi kuvassa huivin alle eikä hovikuvaajakaan siitä mitään sanonut...:)) Huivista on tullutkin tämän syksyn lemppari. Alla kuitenkin pieni kuva korviksista, kuva tosin hieman kärsi suurentamisesta.



Minä vietän tänään vapaapäivää ja toivottelen teille ihanaa perjantaita! 


I moved inside the office and had to choose outfit keeping in mind that I would be crawling under the tables plugging and unplugging eletctric wires and carrying boxes around. Grey jeans and brown sweater was just the perfect outift to do that. Star scarf is my absolute favourite scarf this fall and I seem to be living in these grey jeans too. Have a great friday!

11 kommenttia:

  1. Vaikka on työlästä tuo pakkaaminen ja siirtely, niin työpisteenkin muutossa tulee siivottua tarpeettomia papereita yms. pois. Minullekin kelpaavat merkittömät farkut. Pääasia, että ovat istuvat ja kauniit päällä. Hyvää vapaapäivää!

    VastaaPoista
  2. Kivat farkut - ja hyvän väriset! Ja minulle on ihan sama, onko farkuissa merkkiä tai ei - silloin, kun löydän tälle takamukselle sopivan mallin - niin ostan useammat kerralla. Enkä taatusti maksa farkuista maltaita;)
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lady<3 Kovasti samoilla linjoilla mennään, laadusta kannattaa vähän maksaakin, vaan ei merkistä. Kaunista syysviikonloppua!

      Poista
  3. Kivan näköinen ja muuttoon sopivan oloinen asu. Korvis näyttää kauniilta,vaikkei kunnolla olekaan esillä. Seuraavalla kerralla sitten kuvaan kokonaan :)

    VastaaPoista
  4. Minulle myös kelpaa merkitttömät farkut, kunha ne on omaan vartaloon istuvat, minulla on pitkät jalat ja vatsan seudulla runsautta. Aiemmin ostin Gerry Feberin farkkuja, mutta nyt olen löytänyt minulle sopivia Pola-merkkisiä ja yhdet taitaa olla KappAhallista, ihania joustavia ohuita helppokäyttöisiä jne.

    Kivan näköinen muuttoon sopiva asu Sinulla. Vaatteet pitää olla helppoja ja joustavia, niin ja lämpöisiä.
    Olen eläkkeellä, siltii tuli mukava muisto työelämän ajalta, muutto rakennuksesta toiseen, ei selvitty ilman viikonlopputöitä, mutta kiva maku jäi muutosta, vaikka olisin palannut takaisin minä päivänä tahansa takaisin. Ristiriitaista, mutta se johtui vain vanhasta ihanasta arkkitehdin suunnittelemasta funkkistyylisestä talosta, ihana rakennus, josta jouduimme muuttamaan pois. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Ihanaa perjantaita Sinullekin!

    Kerro lisää korviksista, kiitos, kiknnostuin .


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi funkkistyylinen rakennus kuulostaa kauniilta, niitä on niin harvoja säilynyt! Minulla taitaa olla vähän sama että on pitkät jalat ja vatsaa, mutta onneksi on tämä farkkumalli joka käy. Korvis on Espritin, tuollainen hopeoitu, mutta pidän erityisesti tuosta tummanruskean ja hopean värisen vastakohdasta. Ruskea kivi roikkuu vapaasti hopeanvärisissä kehyksissä. Olen saanut korviksesta paljon kehuja.

      Poista
  5. Kirjoitusvirhe, mutta tarkoitin, että korviksesi kiinnostaa.

    VastaaPoista
  6. Hei vaan Sari, kiva kun jätit niin mukavan ja lämpimän viestin blogiini tänään. Löysin samalla sun kivan blogin. <3 Ja liityin oitis lukijaksi.

    Noi kevyttoppatakit on hitsin käteviä ja kivoja. Ihanat farkut ja huivit, sun asut on jetsulleen mun näköiset. Tälläisissä vaatteissa minäkin viihdyn.

    Oikein kivaa viikonloppua lämpimin terkuin Tiia Minäkö keski-ikäinen? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia K<3 Oli mukava löytää blogisi, tykkäsin heti. Meitä "muka keski-ikäisiä" on täällä blogimaailmassa vieläkin aika vähän. Kiva kun löysit lukemaan ja kaunista viikonloppua teidän koko porukalle!

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)