lauantai 17. toukokuuta 2014

Retroreiskat ja hankintoja kauden ulkopuolelta...




Olin ensin ajatellut tylsistyttää teidät kuoliaaksi ihan tavallisilla viime viikon tylsillä työasuilla, jotka olivat poikkeuksellisen tylsiä ja vähän huonojakin kun hovikuvaajan työaikataulut ovat muuttuneet niin etten saa tästä palvelusta enää nauttia kotiin tullessani. Sitten onneksi löysin nämä muutaman viikon takaiset kuvat jotka sopivat paljon paremmin tähän päivään. Tänään alkaa viikonloppu ja kesä! Siksi kuvienkin piti olla kesäisiä ja hauskoja.


Päällä on talven aikana tehtyjä hankintoja. Olen siinä mielessä järkevä shoppailija, että ostan usein alesta kauden ulkopuolella mahdollisimman paljon sellaista kaappin jota tiedän jatkossa tarvitsevani. Liivi, paita ja kangastossut ovat kaikki jo talvella hankittuja. Tossuista tykkään tosi paljon, mitkään converset vaan ei ole mun juttu. Käyttäisin varmaan vieläkin (on ne kaapissa edelleen) 20 vuotta vanhoja wash&go tennareitani, mutta kun mokomat alkavat hajota jalkaan. Nyt jo! Tennarit on täällä kesäisin ballerinojen ohella kovassa käytössä, onneksi ovat nykyään jo melkein salonkikelpoisia ja niitä näkyy käytettävän hameidenkin kanssa. 

Ja Ray Ban aurinkolasit kuvissa! Yli 25 vuotta vanhat, siis ihan museokamaa. Pidän niitä normaalisti vara-aurinkolaseina auton hanskalokerossa ja olen varmaan viimeisen 20 vuoden aikana käyttänyt niitä kymmenkunta kertaa ja JOKA KERRAN hovikuvaaja mutisee että mä en lähde sun kanssa julkisille paikoille...:D Nyt ajattelin ottaa ne ehkä vaihteluksi käyttöön silloin tällöin hovikuvaajan mutinasta huolimatta... Onhan ne vähän eri näköiset kuin nuo nykyiset. Ja malleja ja kokojakin oli silloin muinaisajalla vain tuo yksi ja värejä pari. Oli vihreitä linssejä ja ruskeita linssejä. En jaksa muistaa myytiinkö niitä edes Suomessa silloin vielä, omani ovat jenkeistä kotoisin. Silloin ne olivat niin muotia. Nyt ehkä vähän nuorisomuotia, mutta onneksi tässä iässä saa tehdä mitää haluaa ja pukeutua miten haluaa. 

Ihanaa aurinkoista viikonloppua!

I was going to bore you to death with my normal outfit pics from last week, but then I found these couple of weeks old pics from the computer. They are more suitable to start this weekend with because Summer starts today! So the pics had to be more fun to watch too. Everything Im wearing in the pics are from last winters Sales, because I like to buy economically when I can and know that I need something for the next season. The only really really old thing in the pics are my Ray Bans. They are over 25 years old! I normally keep them in a car as a spare but now I decided to give them more use. Even though my photographer mumbles about them every time I wear them! According to the weather forecast the summer in Finland starts today, so Im hitting the shower and then outside to enjoy the weekend and sun!

 Have a great sunny weekend!

9 kommenttia:

  1. Kivat tossut - ja upeat reiskat! Käytä ihan reilusti vaan - ainahan ne Isännät vähän mutisee - kehysten mallikin on taas ajankohtainen!
    Hauvelit ovat suloisia - ja vielä kisukin♥
    Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Hauvelit ja kissat ovat meillä vähän tälläisia mamman pikkumussuja... Ja juu, reiskat on tulleet jäädäkseen, mutinoista huolimatta. Aurinkoista viikonalkua!

      Poista
  2. ♥ vau, mikä tyttö laseissansa! Ihania eläinystäviäkin!

    VastaaPoista
  3. Kiva kokonaisuus! Minusta kauden ulkopuolella ostosten teko on hyvä asia, kanntan. Jos vaan tuntee tyylinsä niin hyvin, että se on mahdollista :)

    Kivaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Tyylin tuntemisesta en tiedä, mutta aika monet tärkeät jutut olen onnistunut hankkimaan taloudellisesti. Viimeksi kylmille keleille tosi hyvän sadetakin, joka varmaan kestää vuosia. Nyt se kyllä odottelee komerossa ensi syksyä. Aurinkoista viikon alkua!

      Poista
  4. Kivat nuo retro aurinkolasit, anna mennä vaan!

    VastaaPoista
  5. Hauskat kengät ja muutenkin kivan rento asu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Belladonna<3 Mun asut taitaa olla aina vähän enemmän tai vähemmän rentoja, vapaa-aikana varsinkin...:)

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)