lauantai 5. huhtikuuta 2014

Päivän asua ja lauantain blogilinkki...



Essien vaalenpuna/nude Eternal optimist testissä
Viikon vaateihastus olivat nuo puuterisen vaalenpunaiset farkut ja ne pääsivät viikolla päälle eri neuleiden kanssa ahkerasti. Kuvat ovat alkuviikolta kun yhtenä aamuna oli -9 astetta pakkasta ja iltapäivälläkään ei tuulessa oikein tehnyt mieli ulkokuviin. Tummanruskeaa ja vaaleanpunaista olen käyttänyt ennenkin vaikka vähän erikoinen väriyhdistelmä onkin. Yhtenä päivänä viikolla täällä oli muuten lumipyry. Osuiko kukaan muu siihen pyryyn? Sitä onneksi kesti vain tunnin verran, mutta aika hyinen ja talvinen olo siinä tule ruokakauppareissulla. Huhtikuussa lumipyry! Kevät keikkuen tulevi, saisi jo vähän lämpimämmät säät tulla kuitenkin. Alkaa olla tuo villaneulekiintiö vähän täynnä ja olisi jo kiva siirtyä kevyempään vaatetukseen! 

Kevät näkyy myös kynsissä ja ostin Essien "eternal optimist" vaaleanpuna/nuden värin testiin, josko kestäisi paremmiin kynsissä menossa mukana ja aika hyvin kestikin, kunhan malttoi kuivatella sen kunnolla. Aika kauan kestää tuo lakan kuivuminen kyllä näin malttamattoman mielestä. 
Kevät alkaa näkyä täällä jo vaatekaappien siivouksen merkeissä ja iso pino vaatteita on taas siirtymässä eteenpäin kiertoon. Osa siksi että ovat käyneet minulle suuriksi ja osa käytön puutteen vuoksi. Muutamia uusia hankintojakin on tehty, niistä juttua myöhemmin, mutta vähintäänkin yhtä monta vaatetta on lähtenyt ulos kuin tullut sisäänkin. Aion vielä vähän jatkaa rankalla kädellä turhan rankkaamista huushollista ja viedä tavaraa kirpputorille. Kevät auringosta saa onneksi vähän jo piristystä tänne flunssankin keskelle. Tukkoinen olo ei vaan vielä ota hellittääkseen, mutta kyllä se siitä pikkuhiljaa. Aurinko paistaa tänäänkin, nautitaan keväästä!

Lauantain blogilinkki on http://vanillaextract.me/. Supernaisellista meininkiä löytyy viikonloppuun sieltä!

This weeks favourite were the H&M pink jeans and I wore those almoust every day with different knits. Todays outfit is from the beginning of the week. Dark brown with pink is something I have worn many times before. Not your usual combo but I think it works. The mornings were super chilly week, one morning it was -9 celsius here so a knit was essential for every day! Thankfully the spring is starting. Slowly but it comes! Sun is shining and I have been sorting out old and too big clothes for a fleamarket. Sun is shining and the the cold that I have is slowly getting better so lets enjoy the sunny weekend! Above you find the saturday link.


6 kommenttia:

  1. ♥ mahtavan ihanat farkut! ja kaunis koko asu! Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Hyvänmalliset farkut - ja kiva väriyhdistelmä - eipä olisi tullut itselle mieleen edes kokeilla!
    Kivaa sunnuntaita sinulle!

    VastaaPoista
  3. Sinähän olet stailannut itsesi sopimaan huoneen väritykseen :) Tosi kauniit sävyt ja oikein keväinen yhdistelmä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh.. ei ollut kyllä tarkoitus stailata, mutta hyvä niin. Kiitos. Puuterinen vaaleanpunainen on mun tän kevään suosikki.

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)