maanantai 14. tammikuuta 2013

Hurja muodonmuutos...






Sanotaan nyt ensinnäkin että olen lähtenyt aamulla kotoa puoli 6 ja palannut puoli 8 illalla, joten kuvissa ei ole kehumista. Meikki on jo valunut moneen kertaan ja naama kiiltää kuin papin se.... Juu, vähän on liikaa ollut päivässä pituutta tänään. Kävin siis ekan kerran yli puoleen vuoteen kampaajalla ja yhteisellä päätöksellä kaikki huonokuntoinen pituus lähti pois ja otettiin käyttöön polkkatukka. Ei siis ekaa kertaa ollenkaan mun hiushistoriassa. Harrastan näitä lyhyemmäksi leikkauksia aina silloin tällöin. Ja kuulkaa nyt tuntuu että muutos virkistää. Ainoa haitta on että niskaa paleltaa nyt koko ajan...:D 2,5 tuntia kesti tämä kaikki leikkauksineen ja väreineen... mutta kaikki oli vaivan arvoista. Tykkään joskus näinkin radikaaleista muutoksista ja onneksi hiukset on yleensä uusiutuva luonnonvara. Ohessa kuvia hiuksista kampaajan suoristamana, ensi pesu näyttää sitten miltä näyttääkään kiharana. 
Tekeekö teidän koskaan mieli radikaaleja muutoksia hiustyyliin? Vai onko parempi mennä tutulla ja turvallisella vaihtoehdolla?
 Hyvää alkanutta viikkoa!



"Makeover day... I had a haircut first time in 6 months and hairdresser and I decided on a shorter model. Its been a really long day so the pics arent too good but there you get the the main idea of the change." 
Have a nice week!


22 kommenttia:

  1. Onpa vain kiva tukka! Sopii sinulle erittäin hyvin: näytät kauniilta ja tyylikkäältä! Harrastan itsekin tällaisia "hurjia muodonmuutoksia" aika ajoin eli tukka venähtää aina välillä ja sitten yhtä äkkiä tuntuu, että se pitää pätkäistä. Kummasti pää kevenee :)

    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tarja! Olen tosi kiitollinen että "löysin" kampaajan joka osasi leikata hyvin. Tuntuu itsestäkin kivalta, vaan vähän aikaa menee varmasti totutellessa...:) Kiva kun löysit tänne lukemaan ja kommentoimaan!

      Poista
  2. Taputan täällä ihan täysillä uudelle kampaukselle! Kaunis leikkaus, hiuksesi näyttävät tuuheilta, kiiltäviltä ja hyväkuntoisilta. Malli on niin sopivasti nuorekas, niin tyylikäs ja kuitenkin konstailemattoman rento. Arvaa vaan - polkka on mun suosikkimalli ollut jo kolmekymmentä vuotta, johon satunnaisten epäonnistuneiden yritysten ja erehdysten jälkeen aina palaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Preferita! Polkka on kiva, toivottavasti osaan sen laittaa ja hoitaa jatkossa..."Vanha" pitkä malli oli lähinnä laiskuutta ja hyvän kampaajan puutetta. Taisi joku lähipiirissä olla sitä mieltä että minun aika muuttua, sain nimittäin lahjakortin joululahjaksi...:D Sulle sopii tosi hyvin tuo polkka, olet kyllä oikeassa, se on ajaton ja tyylikäs. Osaisinpa vain kantaa omani!

      Poista
  3. Tosi hyvä muutos! Ainakin kymmenen ikävuotta karsiutui pois :-)
    Välillä annan hiusten kasvaa ja värin muuttua omaksi, sitten taas lyhyttä tukkaa kehiin ja väriä päähän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh... Ainakin 10 vuotta. Joku töissä ehdotti jo 20 vuotta, mutta ihan niin nuori en haluaisikaan olla...:D Sama juttu täällä, välillä kasvatan ja sitten haluan vähän muutosta. Tosin olen läksyni oppinut. Viimeksi polkkatukan aikaan halusin kokeilla ruskeaa väriä ja ostin kevytvärin jonka piti lähteä 6:ssa pesussa pois. No ei lähtenyt! Lähti vasta kampaajalla värinpoistossa...:D Sain kampaajalta taas nuhteet...:)

      Poista
  4. Jee jee! Hieno, rohkea veto ja sopii sulle tosi hy in!
    Joo, tekee mieli radikaalia muutosta, mut tee se nyt sitte tähän 5cm pituuteen, hih !
    Sen takia mullakin on aina muhkea huivi kaulassa kun niska on aina paljas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks! Miten olis hiustenpidennys...:D En kyllä osais mitenkään päin kuvitella sinua pitkässä tukassa. Varmaan sulla on joskus ollut? Onneksi sulla on sen väriset hiukset että eri sävyillä saa kivasti vaihtelua!

      Poista
  5. Onpa hyvännäköinen , hyvä,että rohkenit ! Itse tein samaa viime kampaajareissulla, lauantaina menen taas ja leikkaan ehkä vielä hiukan lyhyemmäksi kuin viimeksi .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joskus pitää olla vähän luovasti hullu...:D Olihan se kun kampaaja nappasi ponnarista kiinni ja naks! Onneksi hiukset on uusiutuva luonnonvara. Oli tosi ihana kampaaja. Mulle kun oli tullut kammo, vaan nyt helpotti!
      Siitä vaan menoksi ja lyhyemmäksi sielläkin! Vaihtelu on joskus kivaa!

      Poista
  6. Tyylikäs hiusmalli! Itsekin täytyisi rohkeasti vaan mennä ja antaa lähes vapaat kädet. Tyylikäs on asukin, käynpä Elloksen sivuilla katsomassa, oisko tuota neuletta pientä kokoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maati! Juu, tässäkin tapauksessa kampaaaja sai vapaat kädet. Tietty vähän puhuttiin ja neuvoteltiin. Kävin katsomassa neuletta Elloksen sivuilta, mutta en kyllä löytänyt koko neuletta enää sieltä vaikka paljon oli ihania neuleita...;( Se on ollut kyllä käytännöllinen ja kiva hankinta, kätsä tuon tuubikaulurin kanssa.

      Poista
  7. Vautsi - kylläpä on onnistunut leikkaus. Sopii sinulle! Mä aina välillä yritän muutosta - joko kasvattamalla (tosin nykyään enää harvemmin, kun tällaisella "vanhemmalla naisihmisellä" tuppaa se pitkä tukka vetämään entisestään noita leukaperiä alas) tai lyhentämällä, mutta aina palaan polkkaan. Olen kokeillut kiharaa, pätkittyä, vaikka mitä, mutta polkka on mun tukkani ja siinä olen eniten oma itseni.
    Hitsi - vieläkin meen ihailemaan noita sun kuviasi;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui miten paljon kehuja...Kiitos. Täytyy varmaan laittaa kampaajallekin linkki tänne niin tulee hyvä mieli kun oma työ on saanut niin paljon positiivista palautetta! Polkka on kiva, vaan vähän jännitän että mitäs sitten kun tulee se laiska aamu? Vähän tuota pitänee kuitenkin laittaa ja sutaista jotain kampausnestettä, enkä edes omista sellaista vielä...:D

      Poista
  8. Hyvältä näyttää uusi tukka ja sopii sulle. Nuorentaa paljon, kuten jo edellä todettiinkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kumarrus! Kiva saada anonyymejäkin kommentteja! Minä kyllä jotenkin kuvittelin että näytän nyt arvokkaammalta ja vähän vanhemmalta kuin siinä ainaisessa ponnarissa...:D

      Poista
  9. Onpas kaikin puolin kiva tuo uusi kampaus! Sopii todella hyvin tuollainen!

    Minä olen vuosia pysynyt tutussa ja turvalisessa, ehkä ennen sitä tuli vaihdeltua mallia ja väriä liiankin radikaalisti. Pinkki ei ole mun väri hiuksissa :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui! Oletpas ollut rohkea. Pinkki ON aika hurja väri...:D Mun rohkein veto nuorena ole vetää lapaluihin ylettyvät hiukset vaalen kuparinpunaisiksi...:D Sain äidiltä selkään vaikken asunut edes kotona...:))

      Poista
  10. Polkkatukka on hyvä ja helppo :) Itse käsittelen taipuisan polkkani että kuivaan sen ja äkkiä isot terrapapiljotit ja se on siinä,suoristuu hyvin ja tietysti kaikenlaisia aineita avuksi, onnea uusille hiuksille, sopii loistavasti. -Anna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna vinkistä! Seuraavassa ostolistassa on paplarit! Ja aineet on jo katselussa. Kiva kun löysit tänne kommentoimaan, hyvää loppuviikkoa sinulle!

      Poista
    2. hyvää loppuviikkoa sinullekin, ei mitään terra vaan tarrapapiljotteja käytän.:) -Anna-

      Poista
    3. Näin mä vähän arvelinkin. Oli tarkoitus katsastaa niitä Tarjoustalosta eilen, arvaa muistinko???

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)