lauantai 18. kesäkuuta 2016

Valkoista valkoista vaan - White and more white...
ennen


Miljoona projektia menossa aina vaan. Valkoista valon vuoksi ja yhtenäisen tunnelman luomiseksi makkarissa. Ja tiedättekö sen tunteen kun yhden asian maalaa tai kunnostaa, niin seuraava asia näyttäytyy siinä valossa että sille on kertakaikkiaan pakko tehdä jotain. No nyt niin on käynyt makuuhuoneessa. Vihdoin sain ne kamalat pyökinväriset yöpöydät/lipastot maalattua valkoiseksi ja vitsi minkä määrän valoa ne tuovatkaan!

Mutta.Tässä on se mutta. Mikä ei kuulu joukkoon? Makuuhuoneen iso lipasto kertakaikkiaan huutaa maalia pintaansa. Siinä siis seuraava projekti. Ja ties mitä vielä keksin tänäkin viikonloppuna. Sopivasti sataa niin voi vaikka maalailla sisätiloissa myrkyttömällä kalkkimaalilla kun lipasto on ihan umpipuuta.

Meillä on kyllä jokseenkin sisustus heittänyt häränpyllyä viime aikoina kun on näitä toipilaita kotona. Toisella on oma huone, mutta kun se oli vierashuone, jossa oli sänky niin pitihän se sänky roudata pois sieltä siksi aikaa ettei rouva rotweiler hyppele sinne ja tikit ja haava repeä ihan alkuunsa.
No tuossa se sänky nyt töröttää keskellä olohuonetta. Laitoin siihen oikein pellavaiset tyynynpäällisetkin kun ajattelin että otan tilanteesta kaiken irti ja pötköttelen siinä kun hovikuvaaja on vallannut yleensä aina sohvan. Ja katin kontit! Eihän siihen sänkyyn koskaan edes pääse. Se on aina varattu. Se on muidenkin mielestä hyvä paikka pötkötellä... Toinen toipilaskin juuri katsoi sillä silmällä että äläpä häiritse, mulla on tikit, saan pötkötellä pehmoisessa sängyssä. Onneksi tällä toipilaalla on jo kohta tikkien poisto ja lupa olla kuten koiran on.No jossei siinä ole koiruus niin sitten siellä on jompikumpi kisuista. Että se siitä ajatuksesta että pötköttelisin olkkarin sängyssä... Taitaa jäädä haaveeksi.


As I have told before I always have hundred home decoration projects going on. One was to paint bedroom bedside drawers white to create little more light in bedroon. I finally managed to do that and Im more than happy with the result.
but..

You probably know the feeling when you have something new in the room and suddenly everything else looks just wrong and old. Thats what happened here. Now the big drawer needs paint... Lucky me, I get to do MORE painting...:D 

Strange decoration is going on in the living room too. We have a spare bed in the middle of the living room. Why? Because we have these two four legged patients trying to recover from surgery  and ofcourse in the room they sleep right after the surgery cant be any furniture they can jump on. So we had to move chairs to the guest room and guest room bed where the chairs were.

I had my good linen in the bed with a thought that I can nap in this bed while hobby naps on the couch. Well, lets see what happened?

Everyone else is napping in MY new bed... Im currently in a waiting list...6 kommenttia:

 1. Kivasti raikastuivat yöpöytälipastot - ja samanlaisia suunnitelmia täälläkin on, mutta vasta syksyn jälkeen, sillä sitä raikastusta kaipaa niin moni nurkka, että turha aloittaa vielä; tytär eläintarhoineen muuttaa nimittäin heinäkuussa muutamaksi kuukaudeksi takaisin kotiin putkiremontin tieltä. Pikku kisuli tekee sen verran tuhoja tällä hetkellä, että remontista tai somistuksista on turha haaveilla;)
  Ja tutulta näyttää sängyn tilanne - ennen minun oman nojatuolini varasti Viiru, nykyisin pikku kisuli;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady<3 Hiljaa hyvä tulee. Raikastamisessa on kyllä se huono puoli että kun yhden nurkan saa kivaksi, näyttää viereinen jo nuhjulta...:)) Ihana tuollainen pikkukisuli, sitä lapsuutta kestää kisuillakin vaan niin vähän aikaa. Vaikka aika tuhmiakin he osaavat joskus olla, meillä yksi oli kiltti, toinen pureskeli kaikki johdot poikki. Varsinainen riiviö. Koita saada oma tuoli välillä vallattua takaisin ja Aurinkoista ja ihanaa Juhannusta sinne<3

   Poista
 2. Onpa teillä paljon ihania esineitä ja kaunis koti. Ihana tuo tapettikin! Upeaa uutta viikkoa Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia<3 Tapetti on monen monta vuotta vanha. Kerrankin olen osannut valita sellaisen joka on miellyttänyt omaakin silmää monta vuotta ja saa siinä vielä ollakin. Tykkään vieläkin. Aurinkoista ja ihanaa juhannusta sinne<3

   Poista
 3. Valkoinen maali sai ihmeitä aikaan. Meilläkin on yöpöydät ja sänky tummaa puuta. Tekisi mieli maalata ne valkoisiksi, mutta katsotaan sitten syksyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todentotta. Valkoisessa on joku juttu, se valaisee vähän meidän talon kaikkein pimeimmässä nurkassa olevaa makkaria kummasti! Ota yöpöydät kyytiin mökille ja maalaa vaikka lomaprojektina. Sanon että kannattaa ehdottomasti. Aurinkoista ja Ihanaa Juhannusta<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)