perjantai 24. kesäkuuta 2016

Kesäisen vaalea asu - Summer light neutrals...

Huhuu, joko kaikki ovat Juhannuksen vietossa? Täällä vielä taivastellaan sen ruuan määrää, joka jääkaapista löytyy ja koitetaan toipua eilisestä vapaapäivästä joka meni nurmikkoa leikatessa ja paviljongin katon laitossa. Nyt on kuulkaa hyttyvapaa ruokailualue meillä taas ulkona. En muista että minään kesänä olisi ollut näin paljon hyttysiä kuin tänä kesänä? Juhannus ja hyttyset. Taitavat kuulua yhteen?

Päivän asu syntyi kun taas penkasin vaatekomeroa ja totesin että hei, mullahan on täällä melkein käyttämätön bleiseri. Ja sitten muistin että missäs kaikki kesähuivit ja vanha huiviaarrekin löytyi kaapista ja oli bleiserin kanssa väreiltään kuin piste i:n päälle. Toimiston ja auton ilmastointilaitteista en helteelläkään selviä ilman huivia.

Onneksi on Juhannus, nyt saa heittää vähän vapaalle ja nautiskella lämmöstä, sateesta, grilliruuasta ja kaikesta suomen kesään kuuluvasta!

Ensimmäinen pionikin aukeni juuri juhannuksen kunniaksi.Aurinkoista ja Ihanaa Juhannusta, keski-kesän juhlaa kaikille<3


Happy Midsummer Day Fest<3
This is my office outfit from last week. I found this almoust unused blazer, after finding it I remembered that I have a summer scarf that goes nicely with it somewhere and after a while of looking for it I actually found it!

Its time to relax and enjoy Midsummer Day Eve and good food with a good company. 3 days off work. Hopefully sun shines and there is a good weather for nice barbique.

Even the first peony flower opened just on time to celebrate.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)