keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Helle ja vanha kesätunika - Hot summer day and old summer tunic...Ihana helle tänään, pikapostaus ja sitten pihalle kipin kapin. Täytyy nauttia kesästä kun mahdollista!

Joskus vanhat asiat vaan on niitä maailman parhaita. Vaatteissakin. Taidan olla vähän "tyylibloggari"  kun käytän niin paljon kaikkea vanhaa mitä kaapin pohjalta löytyy. Varsinkin tänä kesänä shoppailuinto on täysin hukassa. En edes huivin huivia ole viime aikoina ostanut. Moneen kuukauteen en oikeastaan yhtään mitään. En ole kokenut tarvitsevani mitään. Se ehkä vähän jo kertoo siitä että perusasiat vaatekaapissa alkavat olla kunnossa. Edelleen se pursuaa vaatteita, mutta vähemmän käyttämättä jääviä.Tämä kermanvärinen tunika on yksi parhaista kesävaatteista minkä ikinä olen omistanut. Höyhenen kevyttä puuvillaa, vuorillinen (ei siis näy läpi),  ja ihanan viileä kuumiin päiviin silloin kun haluaa pitää jotain pidempihihaista. Ikääkin sillä on jo, mutta se pitää mallinsa ja muotonsa hyvin. Lisäksi siinä on nuo tavallisissa kuvissa näkymättömät pitsinauhat somisteena.Viimeksi taisin ostaa valkoisen pellavaisen paitapuseron ja jotain raidallisia pitkähihaisia t-paitoja. Eli ihan tuollaisia perusjuttuja. Niistäkin ostoksista on mennyt jo hyvän aikaa. Pitäsikö julistautua ostolakkoon? Ei sentään. Olen huono julistautumaan yhtään miksikään. Vähän tällainen keskitien tallaaja. Pari "trendikästä" asiaa voisin tänä kesänä vaatekaappiini hankkia. Jonkun pitkän kesämekon ja ne sellaiset "birkenstock" malliset sandaalit, jotka ovat niin susirumia että ovat jo kauniita. Minulla oli sellaiset 90-luvulla ja kävelin ne loppuun .Ja nyt ne ovat taas suurinta trendiä. Mihin maailma on menossa?

Näitä sandaaleja himoitsen kaappiin, ne voisivat olla hyvät kesäreissullekin. Ne vanhat olivat ihan superhyvät kävellä.


Mitä mieltä olette siellä ruudun takana tästä rumasta sandaalitrendistä?Sometimes oldies are just the goldies. Like this summer tunic. Made of breathable 100% cotton with lining as thin its THE most comfortable blouse for hot summer days. I have had it several year and still love it.

Our summer trip is still about a month away, but I have looking at these ugly Birgenstock sandals for a walk-all-day sandals for the trip. They are so ugly that they almoust look beautiful. Its funny how they are trendy right now.I guess they do give some edge for summer outfit with their ugliness? I allready had one pair that I bought from Texas while there in 1996, but I actually wore them so much that eventually they broke. Ugly but most practical sandals ever! They are also being said to be good for the back. My back gets tired easily when wearing flats.

Enjoy your evening , see you soon back here<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)