lauantai 18. kesäkuuta 2016

Sataa sataa ropisee ja lauantailinkki - Raining all over the world and saturday link...
Univajeinen viikko takana, kaksi leikattua koiraa kotona, täysi työviikko ja tässä on menty vähän niin kuin sumussa. Höyryn voimin. Edes kunnon ruokaa kukaan ei ole ehtinyt laittaa. Pestoa, quocamolea, yksi jauhelihakastike, salaattia, tonnikalawrappeja. Niiden voimin on menty viikko. Ja nyt sataa. Taisi sataa eilenkin, mutta tein etätöitä kotona ja aika vähille jäi huomio siitä minkälainen ilma on. Paitsi silloin kun olin koirien kanssa ulkona ja satoi kaatamalla...

Maailman paras sadebiisi on Rainy nights in Georgia... sitä kuunnellessa ei edes sade harmita. Se tuli tuossa mieleen kun kuuntelin eilen illalla sängyssä sateen ropinaa peltikattoon. Kaikki koiratkin kuorsasivat rauhakseen ja mieli oli hyvä kun tiesi että pahimman yli on päästy. Toiselta koiralta leikattiin viime viikolla märkäkohtu ja kystia, toinen tytöistä leikattiin samalla vaivalla nyt torstaina moisen ennalta ehkäisemiseksi. Kummallakin on kuitenkin jo ikää sen verran että tuo narttujen yleisin vaiva vaanii kynnyksellä.


Ajattelin ettei tällä viikolla ollakaan saatu paljon muuta aikaiseksi, mutta onhan sentään. Vanhat yöpöydät/lipastot saatiin maalattua vihdoin valkoisiksi (niistä postausta myöhemmin) ja seuraavaksi olisi vuorossa makuuhuoneen iso lipasto, joka on männynvärinen tällä hetkellä. Lisäksi viime sunnuntaina tehtiin Helsinki tour kun oli muutakin asiaa Helsingin Kallioon. Siitäkin kuvia heti kun ehdin...Sadepäivien asuna toimii edelleen vanha öljykangastakki, se on paras ja jalassa ikivanhat ratsastukengät. Kun siihen lisäsi vielä vähän ruutuhuivia niin englanti tuli eittämättä mieleen. Skotlanninpaimenkoira sopi kuviin hyvin. Ikke taisi vaan olla itse hiukan eri mieltä kuvissa istumisesta... :) Liian vähän toimintaa sanoisi varmaan jos osaisi puhua.

Ihana lauantailinkki tänään on Fashion should be fun


Hoverin' by my suitcase, tryin' to find a warm place to spend the night
Heavy rain fallin', seems I hear your voice callin' "It's all right."
A rainy night in Georgia, a rainy night in Georgia
It seems like it's rainin' all over the world
I feel like it's rainin' all over the world...


Feels like its raining allover the world. The old Wax jacket is the best of the best whenever its this rainy. Im not sure how its saturday again. I have been little mixed up about weekdays this week. What happened to wednesday and thursday? Two of the dogs  have had an operation during last week and this weeks so not much freetime here. Fortunately both are feeling just fine. Just waiting eagerly to stiches to come off so that they can run and play dog games again...

With my Wax jacket always come the old riding boots which hold water. Old combination this is. This time with a little plaided silk scarf and white cardigan. I felt quite brittish actually.


Lovely saturday link today is Fashion should be fun

Enjoy<3


2 kommenttia:

  1. Öljykangastakkisi näyttää niin passelilta sadesäähän, ottaisin mielelläni itsellenkin tuollaisen. Ihanaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Belladonna<3 Öljykangastakki on ihan Super. Kunhan muistaa joskus öljytä sen. Ja tämä on kätevä senkin vuoksi että siihen on erillinen liivi, jonka saa kiinnittää extravuoriksi kylmällä säällä. Monikäyttöinen ja kestävä valinta.

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)