maanantai 13. kesäkuuta 2016

Pientä pintaremonttia Washiteipin avulla - Little home facelift with Washi tape...
Muistatteko kun kodinhoitohuonetta talvella ehostettiin? Täällä (klik) ja jupisin maailman rumimmista melamiinikaapeista, jotka siellä on. Ne valkoiset. No siis onneksi valkoiset. Ja niissä oli vielä kamalat valkoiset muoviset ovenkahvat. Olen tähän asti katsellut niitä kaappeja otsa rypyssä ja nyt vasta kun maalaus-postauksen yhteydessä eräs lukija kertoi että on sama ongelma, rumat kaapit, joihin heillä vaihdettiin ovenkahvat syttyi päässä lamppu!

ennen

jälkeen

Kaappien ovien ja laatikoiden kahvathan voi vaihtaa! Eipä mennyt kun 13 vuotta tajuta että kyllähän niille rumille kaapeille sentään jotain voi tehdä. Keittiön pyökinväriset kaapinoven kahvat olen sentään ymmärtänyt vaihtaa jo vuosia sitten!  Lisäksi tämän ovenkahva-oivalluksen aikaan olin juuri tilannut washiteippiä myöhempää käyttöä varten. Washiteippi on siis japanilaista kuvioitua riisipaperiteippiä, joka käy lähes kaikkeen askarteluun ja koristeluun ja on superhelppo käyttää. 

ennen


jälkeen

Kaapinoven kahvat ovat muuten rautakaupoissa hävyttömän hintaisia, onneksi löysin Ikean sivuilta juuri sopivat kahvat kohtuulliseen hintaan ja kurvasin tietysti hetimiten Ikeaan kahvoja hakemaan. Kävi muuten hyvä tuuri, sain juuri tarvitsemani määrän, eikä Ikean hyllyyn jäänyt enää kuin kaksi kahvaa jäljelle.

No niin, tässä nyt löpistään taas ihan turhia. Eli tuumasta toiseen. Yllä vähän kuvaa ennen ja jälkeen. Aika iso ero, eikö? Washiteippi sopi kaappien yläreunaan antamaan kontrastia ja vähän ryhtiä kuin nyrkki silmään. Yhdessä mustien kahvojen kanssa ne muuttivat rumat kaapit melkein jo kauniiksi. Yay.. Nyt mulla on mieluinen kodinhoitohuone<3Do you remember when we painted the utility room earlier? Here. I was left with nice color and nice stuff but the closets there were uggly as hell and I dont have the money to redo all in there. So when one of you readers told me about having the door handles changed from ugly to nice ones I had an idea. I went to local Ikea to pick up some nice door handles and I allready had some black&white patterned Washi tape.

TA-DAA!
What do you think? Washi tape gives little edge and structure and the handles are so pretty! Would you like to guess what I did with the old worlds most ugly door handles???4 kommenttia:

 1. Tuli hei tosi kivat ja enpä ole edes tiennyt tuollaisia teippejä olevan. :) Kivaa viikkoa Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kivaa ja lämmintä viikkoa sinnekin<3 Washiteippi on ihan superhyvä. Helppo käyttää ja helppo irroittaa jos alkaa kyllästyttämään.

   Poista
 2. Tulipa kivan näköinen keittiölaatikosta tolla Washiteipillä. Minä olen käyttänyt niitä kortteihin. Voit piipahtaa katsomaan blogiani jossa on kortteja joita olen väsäillyt. On siellä paljon muutakin luettevaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija<3 Täytyypä piipahtaa blogissasi. Korttivinkkejä olen ollut vähän vaillakin. Askartelu ei ole niitä ihan vahvimpia puoliani. Aurinkoista ja ihanaa viikkoa!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)