lauantai 11. kesäkuuta 2016

Vaaleanpunaiset tennarit ja lauantailinkki - Pink sneakers and saturday link...Heippa taas pitkästä aikaa! Lähes viikko on vierähtänyt ilman blogin päivitystä taas. Viikon varrelle on mahtunut monenmoista, sellaista kiirettä töissä että muutaman kiireisimmän päivän jälkeen olin ihan valmis kävelemään työpaikan ovesta ulos tulematta koskaan takaisin. Lisäksi viikkoon on mahtunut yhden koiran leikkaus, potilas on kotona nyt ja voi hyvin, kiitos siitä meidän luottoeläinlääkärille, jonka kanssa on  asioitu yli 20 vuotta.

Kaikenkaikkiaan viikosta jäi kuitenkin erityisen onnellinen ja kiitollinen fiilis. Koira voi hyvin, aurinko paistaa, auton pelätty remontti osoittautui pikkuviaksi ja kesäksi suunniteltu lomamatka hovikuvaajan kanssa on nyt buukattu! 

Jonain päivänä olisi ihana ottaa vuorotteluvapaata ja tehdä kaikkea rästiin jääneitä asioita ja työstää omia ideoita, lomailla, rempata ja tehdä kaikkea muuta kivaa. Edellisessä postauksessa taisin julistaa että laiskuus on luovuuden äiti ja kyllä se vähän niin on että kun pää on täynnä asiaa, ei pysty olemaan kovin luova. Tällaiselle aivotyöläiselle muutamaksi kuukaudeksi vapaalle jääminen tekisi varmasti hyvää. Vuorotteluvapaata vaan ei taida nykyään saada kovin helposti ja se myös leikkaa tuloja todella radikaalisti. Ehkäpä sitten joskus kun rikastun!

Kiireisen viikon päätteeksi oli vielä hauska löytää nämä viime viikonloppuiset kuvat muistikortilta, niistä tuli ihan itsekin hyvälle tuulelle. Eikä voi olla pahalla tuulella kun on vaaleapunaiset tennarit jalassa. Tennarit ovat Crocs:n mallistoa muutaman vuoden takaa ja ovat olleet aika vähässä käytössä, mutta nyt päätin ottaa ne käyttöön. Ne ovat minusta aika hauskat, saavat hymyn huulille. Tavallisista tennareista ne poikkeavat sikäli että niissä ei ole kankaista sisäpohjaa, vaan sellainen nystyrällinen crocs sisäpohja. Jospa ne vaikka hierosivat samalla vähän jalkapohjien akupisteita ja niistä saisi lisäenergiaa? Heh, ainahan saa toivoa!
Lippiskin oli taas pitkästä aikaa käytössä. Tosiasiassa käytän aika paljon lippistä siviilissä. Se on kätevä auringonvalon suoja koiralenkeillä ja harrastuksissa. Kestää pientä sadettakin, eikä vesi sada naamalle, puhumattakaan siitä että lippiksellä kätkee nopeasti huonon hiuspäivän.  Lippikset tulivat aikanaan vaatekaappiini ratsastuharrastuksen myötä. Hikisen ratsatustunnin jälkeen kun kypärä on litistyänyt hiukset aivan hirveiksi, paras lääke oli laittaa lippis päähän ja piilottaa sen alle rähjääntynyt hiuskuontalo.

Miten viikko on vierähtänyt siellä ruudun toisella puolella? Joko joku onnekas on aloittanut loman?

Lauantain linkkinä tänään on trendikäs A handful of Stories

Aurinkoinen lauantai-ilta, nauttikaa<3

Hello all!

Nice to be here again after a busy week. It was so busy at its worst that I thought about walking out of the office and never returning. I quess everyone has days like that sometimes.

Finding these pics from last weekend made me smile. Hopefully they make you smile too. I cant be in a bad mood wearing these pink sneakers or even watching these pics. They kinda have just little bit the same features that Gildas red shoes do... Little magic and life feels good again. I strongly recommed purchasing something into your closet that makes you smile. Not just fancy clothes or designer clothes.

Saturday link today is trendy A handful of Stories

Enjoy your Saturday evening lovelies<3
4 kommenttia:

 1. Kiva koko asu ja nuo lenkkarit tosi söpöt. Terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terkut takaisin ja kiitos<3 Vaaleanpunaiset tennarit on kivat varsinkin näiden boyfriend farkkujen kaverina. Aurinkoa viikkoon<3

   Poista
 2. Onko nuo Crocsit, ihan mahtavat! Kivaa sunnuntaita Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne Crocsit. En muista tarkkaan koska ne on taloon tulleet, meillä on Crocseja aika monet. On tavalliset ja sitten muutamia tällaisia enemmän kengän näköisiä. Maailman parhaat pihakengät sitä paitsi on justiinkin crocsit!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)