lauantai 21. toukokuuta 2016

Vaaleaa kevättä ja kesää ja lauantailinkki - Light neutrals for Spring/Summer and saturday link...

Apua, viikko on taas vierähtänyt! Tämä viikko on kyllä ehkä mieluumminkin vauhdilla jyrännyt alleen. En taas muistanut etukäteen miten kiireisiä toukokuut töissä ovat, tuntuu että pää jää kyydistä ihan kokonaan. Muutama pakkasaamukin on ollut. Auton lasit ovat olleet jäässä aamulla. Ajatelkaa, toukokuun puoli väli jo mennyt ja vielä halla-aamuja.

Kylmien aamujen uniformuna on ollut joko tämä valkoinen takki, josta poistin sen irrotettavan karvakauluksen tai sitten villainen poncho. Vaaleilla sävyillä on sentään menty, eikä millään talvisen tummalla.

Luonto on herännyt jo kesään, kaikki hedelmäpuut kukkivat, puut versovat, alkukesän kukat kukkivat. Nyt on paras aika kulkea kamera kädessä. Minäkin ajattelin tänään ottaa kameran kaveriksi pihalle ja katsoa mitä kaikkea siihen tarttuu. Eilinenkin ilta meni ulkona nurmikolla viltin päällä ilta-auringossa koiria hoitaen, vaan eipä ollut kameraa taas kaverina.

Lauantailinkki on kaupallisen Jacket societyn blogi, mutta en voinut olla tarttumatta siihen, sieltä löytyi niin kivoja ja herkullisia vinkkejä pukeutumiseen.

Lämmintä lauantaita kaikille<3I can´t belive that week is allready gone! How that happened? Its been so busy at the office, I had allready forgotten that May is SO busy! Other than work week has been busy at home too. I feel like Im falling behind with all the spring chores. Planting tomatoes, washing windows, mowing the lawn and other stuff... Can we please start this week again please?

But I did manage to dress to work every morning. We have had such a chilly mornings that I have been wearing this coat time after time. Either this or my beige woolen poncho. Offwhite jeans too, so basicly all the light neutrals this week.

Saturdaylink is a blog from Jacket society, it has most amazing outfit tips.

Enjoy<3


2 kommenttia:

  1. Ihanaa on ollut kun on saanut vetäistä valkoiset farkut taas jalkaan. Vaaleat värit tuovat kesän. :) Aurinkoa sunnuntaille. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta puhut<3 Mikään ei sano kesä yhtä selvästi kuin valkoiset farkut ja sitten vaikka vähän raitaa! Aurinkoista sunnuntaita myös sinne<3

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)