maanantai 23. toukokuuta 2016

40+ ja hame - 40+ and a skirt...Ensinnäkin ihanaa helleviikkoa kaikille<3


Toiseksi, terveisiä vaatevalmistajille.
Voisiko hameita tehdä jotain muutakin mittaa kun mini, midi ja maxi? Jotain siltä väliltä?
Ja jotain meille 40+ ikäisille myös?

Minihame = ei kiitos
midihame = ei... se ei vaan sovi tähän vartalomalliin
maxihame = hups, oho, tarvitsen uuden lonkan...

Ja sitten tähän minun yhteen lempiaiheeseeni. Jos meitä on 150cm pitkiä ja sitten on liki  180cm pitkiä kuten allekirjoittanut, niin eikö nyt ainakin xl-koossa hameen pituus voisi pidentyä?

Siitä huolimatta kaivoin talvella alesta ostetun hamosen kaapista ja puin päälleni tämän päivän helteesen.  Etäpäivään ja muutamaan tämän päivän viralliseen asiointiin ihan passeli.Töissä en oikein osaa hametta käyttää. Olin pitkään etsinyt tälläista beigeä perushametta. Hovikuvaajan mielestä ihan passelin pituinen hame (miehet...), minun mielestäni vähän lyhyt, onneksi alennushinta ei päätä huimannut. Meillä pitkillä on aina sama ongelma. Liian lyhyet hameet ja liian lyhyet housut. No housuissa ei niin väliä, kun kaikki pituudet ovat trendikkäitä, mutta hameessa pituudella on merkitystä. Pituuden pitää olla käytännöllinen.

Tuli kesä, tuli helle. Mitä sinne ruudun toiselle puolelle kuuluu? Joko hameet on kaivettu kaapista? Vieläkö tässä iässä voi käyttää hametta? Joskus kieltämättä tekee mieli piilottaa kuoppaiset kinttunsa maailmalta, mutta miksi? Ollaan sellaisia kuin ollaan. Hameessakin.

Nyt pitää nauttia lämmöstä, ihanaa maanantai-iltaa<3Why skirts are always the same length no matter what size? Actually I have the same problem with slacks (trousers) but since all lengths are in right now that doesnt matter but in skirts it matters. At this age mini is out of the question, midi doesnt fit me very well and if I would wear a maxi skirt running errands it could easily end up with hip replacment...

Skirt length should be practical above all! Long enough to cover enough but to be cozy and cool in hot days. Not much to ask? For some strange reason in US you can choose between petit, regular and tall sizes and here in Europe we dont... everyhing is regular.

Well anyway. I did wear this skirt today running errands between work, but I still would prefer little more length to it. I did buy it from Sale, maybe you just cant have it all..

Amazing warm sunny week! Enjoy<3

8 kommenttia:

 1. Huippukesäinen asu! Olisi aika kätevää, jos hameissa oli samaan tapaan tarjolla eri pituuksia kuin vaikka farkuissa tuumapituudet (esim. 32 tai 34 tuumaa). Olisi varmaan helpostus monelle. Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa on ideaa! Toivottavasti joku vaatevalmistaja kuulee tämän ja ottaa omakseen. Rentoa viikonloppua sinne<3

   Poista
 2. Kiva asu! Tässä iässä juurikin kannattaa käyttää hameita. :) Tai ainakin itse alan olla jo sen verran seestynyt ja kärsivällinen, että maltan liikkua hameasun vaatimalla arvokkuudella. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis<3 En kyllä voi kehua olevani vielä kovin seestynyt ja kärsivällinen, mutta hameen käyttö on tuonut helpotusta hellepäiviin, verrattuna siihen että ennen aina käytin housuja kesät talvet. Rentoa viikonloppua<3

   Poista
 3. Tervehdys! Kiva asu minunkin mielestä. Kirjoitat niin asiaa hameen pituudesta/pitkät naiset ja housujen pituudesta/samoin pitkät naiset. Minä kun olen vielä l-xl-kokoinen. Voisin kuitenkin pitää kesäistä puuvillasta puolihametta jonkun helppoisän pidemmän tunikan kanssa, mutta ei löydy puolihametta. Housuissa, jos ottaa ison koon, niin puntit on myös isot, leveät. Ota nyt semmoiset, sitten on entistä isomman näköinen. Kesäisin terveisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritu<3 Olet oikeassa tuon tyyppisen puolihameen, joka kuvassakin on löytäminen on kiven takana. Siksi tyydyn nyt tähän ja etsiskelen vähän pidempää. Tuota housujuttua en ole tullut edes ajatelleeksi. Minulla on usein kesäisin leveälahkeiset pellavahousut. Varmaan näyttää vähän isommalta, mutta on ne vaan ihanan viileät. Kesäistä viikonloppua<3

   Poista
 4. Voi sun kanssas, pitkillä naisilla on omat ongelmat ja pätkillä omat. Ihana asu ja kynähameet täälläkin suosikkeja. Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa viikonloppua myös sinne<3 Näinhän se just menee, pitkillä ja pätkillä molemmilla omat ongelmansa pukeutumisen suhteen. Vaan oiskohan se kuitenkaan sen helpompaa vaikka olisi ihannekokoinen?

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)