sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Mitä löytyy meikkipussista - What is in my makeup bag...


Kaikenmoista sekalaista sakkia löytyy tällä hetkellä meikkipussista. En vanno minkään yksittäisen merkin nimeen, vaan kokeilen usein sen perusteella mitä olen arvosteluja lukenut ja mistä kulloinkin on tarve. Yritän olla ekologinen ja käyttää vanhat pois ennen kuin ostan uutta. Tänään tein siitäkin tosin poikkeuksen kun vuosia käyttämäni kohtuullisen hinnakas Baremineralsin rajauskynä oli tarjouksessa.


Yritän myös jossain määrin muuttaa meikkipussukan ja kylppärin kaapin sisältöä ekologisempaan suuntaan. Niin kuin moni muukin koitan vältellä parabeeneja ja muita haitallisia aineita ja yritän kukkaron nyörin mukaan tuoda mekkivarastoon enemmän mineraalimeikkejä. Tykkään erityisesti Baremineralsin poskipunista, puutereista ja meikkivoiteista. Tällä hetkellä kaapista löytyy pari puuteria (jotka eivät mahdu meikkipussukkaan) ja ainakin yksi BB-voide. Meikkipussukassa kulkee mukana mineraaliposkipuna ja tuo kajalkynä, jonka väristä olen supertarkka. Sen pitää olla juurikin Forever Brandy eikä mitään muuta. Musta on liian tumma näin vaalealle ja tuo ruskeahko liilaan taittava sävy käy hyvin ainakin meille vihreäsilmäisille.


Jos saisi pitää vain kaksi meikkiä ja muista pitäisi luopua, niin tuo Baremineralsin helppokäyttöinen kajalkynä ja Benefitin monikäyttöinen Dandelion kasvoväri (se on niin hentoisen värinen että sitä ei edes kutsuta poskipunaksi) olisivat minun valintani. Dandelionissa on hento lämpimän vaaleanpunainen väri, jossa on vähän kultaa mukana, se tuo kasvoille juuri oikeanlaista hehkua. Valitettavasti sekään ei ole ihan sieltä meikkien halvimmasta päästä.


Meikkipussin uusin tulokas on luontaiskosmetiikkasarjan Dr. Hauschkan puuteri, jonka ostin 3+1 päivää alesta viimeksi ja täytyy sanoa että se on ehkä paras puuteri ikinä! Luontaiskosmetiikkaa ilman synteettisiä väri-, tuoksu- tai säilöntäaineita. Ja ihan superhyvä puuteri, joka ei tuki huokosia ja levittyy kauniisti. Suosittelen. Minulla menee helposti huokoset tukkoon puutereista tai sitten ne katoavat isoiksi kuiluiksi jonnekin laajentuneisiin ihohuokosiin, muttei tämä. Sisältää mm. ruusuöljyä ja silkkiä.Ikivanhoja kavereita meikkipussissa ovat HR:n valovoide (ei varmaan edes tuotannossa enää) ja Elisabeth Ardenin kullanvärisessä puuterirasiassa (josta on jo nimikin kulunut pois) Pure Finish highlighter värissä Rose Illumination joka on ollut lähes päivittäisessä käytössä varmaan pari vuotta. Valokyniä kun en osaa käyttää niin käytän näitä.. Tuo Ardenin korostusväri on niin riittoisaa että olen varmaan säästänyt siinä ajassa aika monta valokynää.Ihan uusin tulokas on edullinen Artdecon Most wanted Smoky, josta on ollut paljon puhetta blogeissakin. Hinta-laatusuhde kohdallaan ja on väriä, joista valita. Pigmenttiäkin noissa luomiväreissä riittää.

Kaikenkaikkiaan olen aika tylsä meikkaaja. Samat perusjutut päivittäin ja ekologisempaan suuntaan menossa. Ihan superharvoin ostan mitään heräteostoksia, joita en tarvitse ja todella käytän kaikki hankkimani tuotteet loppuun asti.Tuosta Isadoran Twist-up blush and go poskipunapuikosta taisin jo hehkuttaa että täydellinen pikapiristys BB-voiteen päälle pikameikkiin. Tykkään<3


Kuinka siellä ruudun toisella puolella? Teettääkö herkulliset meikkimainokset heräteostoksia vai ostatteko vain tarpeeseen? Mitä lemppareita pussukoistanne löytyy?What is in my  makeup bag? I would say basic stuff mostly. I tent to purchase make-up only when needed and when Im running out of something. I dont really have a favourite brand. if not Bareminerals. Im trying to avoid unhealthy  incredients like parabens and such. Trying to buy more naturally produced items.

One of my recent purchase was this  Dr. Hauschka powder that has no synthetic colors, scents nor preservatives at all. It contains among other stuff rose oil and silk and its hands down the best powder ever! It feels silky, doesnt block my pores and looks perfectly natural. I think it has earned a permanent Place in my makeup bag.

Permanent friends also are at least couple of years old Pure Finish highlighter  Rose Illumination from Elisabeth Arden and Benefit dandelion facecolor. Also Bareminerals Lasting line eyeliner in color "Forever Brandy" is my permanent choice.

How about you? Do you buy makeup when you need or are you more of a try it all kinda person?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)