lauantai 7. toukokuuta 2016

Pepitaruutua ja lauantailinkki - Pink gingham and saturdaylink...

Hypättiinkö suoraan talvesta kesään? Mitä ihmettä tapahtui muutamassa päivässä? Kerroin teille kuinka viime viikonloppuna Kuopion korkeudella oli vielä lumikasoja pihalla ja nyt
täällä etelässä on jo pienet koivunlehdet puissa...

Apua! Mitä ihmettä sitä laittaa päällensä oli ensimmäinen pukeutumista koskeva ajatus. Kropalla ja aivoilla on täällä ainakin vähän vielä sopeutumisvaikeuksia äkkinäiseen muutokseen. Ja tällä laiskalla on vielä talvikengät ja takit vielä kesäteloille laittamatta. Vaatekriisiä pukkaa.

Ensimmäisenä käteen osuneet baltsut pääsivät jalkaan ja viime aikojen lempparipusero, ihana pepitaruutuinen, jota ei vielä täällä blogissa ole nähty ylle kun lähdettiin hovikuvaajan kanssa asioille ja kevätajelulle. Äitienpäiväkukatkin tuli reissusta valmiiksi napattua mukaan. Ja itselle pieni neilikkakimppu keittiön pöydälle. Tänään lakkasin jopa kynnet heleän punaiseksi.


Tervetuloa kevät<3

Lauantailinkki on ihanan "tavallinen" Fancy Stuff and Pretty Things

Yksinkertaista ja selkeää aikuisen naisen pukeutumistyyliä. Ihana, tykkäsin itse kybällä, toivottavasti tekin.Im not sure what happend? First we had a spring like winter. Cold, chilly and the weather was like winter in Europe and now its summer?? Guess what? My brain still thinks like it would be chilly so I had to grab first ballerines I found and put on my pink gingham shirt and off white jeans and off we went cruising and running errands whit hubby yesterday evening. We even went to see how the lake nearby looks like in a warm spring evening. I usually dont have outfit crisis anymore but now I do. All my "summer" clothes are still in deep hiding in some closet and winter coats hanging out...:))

But anyway.
Welcome Spring<3
8 kommenttia:

 1. Ihana paita, oikea ikiklassikko ja kivan hempukassa sävyssä. Aurinkoista viikonloppua Sari <3

  VastaaPoista
 2. Tämmöstä tämä on joka kevät. Se tulee sitten rytinällä kevätkesä, huhtikuu ja toukokuu ovat lempikuukausia olleet aina vaikka siitepölyaina alkaakin. Juhannukseen saakka on niin ihanat valoisat yöt. Kaunis pusero ja kivat tunnelmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis Mustis<3 Puserosta on tullut kevään lemppari lämpimille säille. Tai kesähän tähän nyt jo tupsahti. Ainakin vähäksi aikaa. Vähän outoa kun ehti jo tottua siihen kylmään ilmaan. Ihana valo houkuttelee kuvaamaankin. Aurinkoista sunnuntaita<3

   Poista
 3. Ihanaa viikonloppua Sari! Perus pepita mukavan värisenä juuri sinulle sopiva väri.
  Terveisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritu<3 Terkkuja takaisin, pinkki taitaa olla vähän mun salainen pahe...:D Aurikoista Äitienpäivää!

   Poista
 4. Olen iloisesti yllättynyt,olet fiksu ja tyylikäs pinkissä puserossa, myösasennon muutos ja kuvaustaustan muutos antaa uutta ilmettä.
  En kirjoittele enenpää,lausun vain kiitokset Sinulle, ymmärtäessäsi tarkoitukseni.
  Iloisista kesää ja kuvaus hetkiä:)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)