keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Mintunvihreä bleiseri - Mint green blazer...


Vaihteeksi vähän asukuvaa. Tämä on tiistailta kun lämpötila rikkoi jo ennätyslukemat täällä. Lämpömittari näytti iltapäivällä +25 astetta. Oli hyvä päivä kaivaa vanha tähtihuivi ja mintunvihreä bleiseri kaapista. Tässä vaatteessa ei vaan voi olla pahalla tuulella, tämä on hyvän tuulen vaate!

Nyt taitaa olla pakko laittaa vähän jo lämpimämpää päälle ja viikonlopuksi on lupailtu sadettakin, mutta onneksi saimme vähän aikaa nauttia lämmöstä. Viikko on ollut taas kiireinen ja minuakin ei millekään allergista ihmistä on allergia vaivannut ja allergialääkkeet väsyttävät.

Kuinka siellä on viikko sujunut? Joko teillä tehdään kesälomasuunnitelmia? Sitäkin pitäisi vähän alkaa suunnittelemaan. Minulla on vasta suunnitelma ensi viikonlopun sadepäiville. Aion tehdä elämäni ensimmäisen tunteja haudutetun ja tulisen Chili con carnen.

Raikasta loppuviikkoa, minä hilpaisen pikasaunaan ja sitten nukkumaan. Tänään saatte nauttia kahdesta postauksesta.
Mint green blazer. Falls into category oldies but goldies. This is a garment that kind of brightens the day. Cant be in a bad mood wearing this. This was the outfit for the warmest day this spring yet. Last tuesday.

10 kommenttia:

 1. Oioi. Siitä onkin aikaa, kun on ollut mintunvihreää päällä, vaikka se on jotenkin niin sulonen väri, että vois hyvinkin käyttää. Taisi olla mun itsetekemä neuletakki 80-luvulla :).

  Toivotaan, ettei tarvi sentään ihan toppaan vaihtaa, vaikka viilenee. Ehti jo niin tottua lämpöön.

  Meillä on kesäloma perinteisesti vasta heinä-elokuun vaihteessa, joten siihen on piiiiitkä aika :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mintunvihreä tuo jotenkin kevään keveyden mieleenkin. Keväällä aina kaipaan vähän mintunvihreää päälle ja sisustukseenkin. Toivottavasti sateiden jälkeen tulee taas lämmin! Kesäloma on musta ihan paras juuri silloin heinä-elokuun vaihteessa, ei tule syksystä niin kamalan pitkä! Minullakin loma vasta heinäkuussa, joten sitä odotellessa...:))

   Poista
 2. Fresh and stylish. Looks Lovely on you.

  VastaaPoista
 3. Mintunvihreä jakku kuulostaa niin kesäiseltä! Aurinkoista viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna<3 Mintunvihreä jakku on monivuotinen lemppari. Blogissakin monesti nähty. Tulee itsellekin keväinen fiilis. Aurinkoa sateen jälkeen viikonloppuun sinnekin<3

   Poista
 4. Mintunvihreä, se on kesäinen väri ja iloinen väri. Joskus minäkin sitä käytin. Kovasti tykkäsin väristä. Ja tykkään vieläkin. Näytät niin hyvännäköiselta vihreässäsi.
  Kesäsuunnitelmia... vähän mennään katsotaan pohjalla. Mökkiremppa on menossa ja hommia siinä riittää. Siis mökkeilyä ainakin :)
  Ihanaa toukokuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Tuula. Mintunvihreä on kiva väri, sopii kevääseen. Mökkeily kuulostaa ihanalle rempasta huolimatta. Rentoa remppaa sinne<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)