keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Ihan pieni sisustus juttu - Tiny home decoration posting...Taas pienen pieni sisustusjuttu...  Valkoinen maalipurkki on viime aikoina ollut paras sisustuskaveri. Maalausprojekteja on jonossa ihan kyllästymiseen saakka. Nyt oli  vuorossa vierashuoneen messinkinen yöpöytä. Tiedättekö mitä tapahtuu messingille kun se joutuu kosteuden kanssa tekemiseen? Siitä tulee läikikäs ja meillä koirat olivat onnistuneet haukkumaan pöydän edessä sen verran paljon että pöytä oli jo ihan läikikäs, joten nyt siitä tuli mattavalkoinen. Siistimpi tykkään minä. Ehkäpä takana oleva ikkunalauta pitäisi myös maalata valkoiseksi? Ja lipasto?

Again little decoration posting. I had white pain and the rest is history...)) This little side table was originally bought fóm the flea market as brass/bronze colored. Now its just so much better standing there all white and clean looking!

6 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää, valkoinen maali tekee ihmeitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna. Valkoinen maali on ihmeellinen asia...:D Ja miten se tuo valoakin lisää kun maalaa jonkun vähän isomman pinnan! Tai ripustaa vaikka valkoiset verhot.

   Poista
 2. Hihi siitä se mopo karkaa käsistä, mitähän seuraavaksi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Watch out! Mulla on vielä valkoista maalia monessa purkissa...:D Seuraavaksi on vuorossa keittiössä oleva ruskea hyllykkö...:)) Aurinkoa perjantaihin!

   Poista
 3. Eipä olisi tullut mieleenkään maalata metallia (ehkä käytän väärää termiä) ja noin hieno lopputulos. Käyn kurkkaamassa tätä juttua uudestaan, sillä täällä meidän mökillä on kaksi metallijalakista pöytää joille pitäisi tehdä jotain. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Ritu, autospraymaali merkiltään Maston on paras tähän tarkoitukseen. Monta ohutta kerrosta ja kärsivällisyyttä niin tulee hyvä!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)