keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Uusi neule - New sweater...
Tässä tämä uusi neule on ensimmäisen kerran käytössä. Virallisesti väriltään "deep plum". Kukahan näitä värin nimiä oikein keksii? Syvän luumun väristä en tästä pysty mieltämään, en sitten millään. Ehkä vaalea munakoiso? Hassu nimi värille sekin. Väri on yksi kaikkien aikojen lemppareistani, joskus minulla oli tämän värinen pooloneule, jonka kulutin niin loppuun että se päätyi jo aika päiviä sitten roskakoriin. 


Tämä on melkein täydellinen syysneule, mutta tuo pituus on vähän lyhyt edestä. Olen tainnut tästä samasta asiasta ennenkin motkottaa. Tuntuu etteivät vaatevalmistajat millään pysty mieltämään että jos vaate suurenee koosta S aina XL:ään niin myöskin pituuden täytyy pidentyä. Mikähän siinä on niin vaikeaa? Useissa amerikkalaisissa nettikaupoissa  näkee mallit petit, normal ja tall. Ja tall tarkoittaa juurikin sitä että malli on pitkille suunniteltu. Niitä tall-mallistoja pitäisi saada lisää valmistajille. Ugh, olen puhunut. Ei saa meitä pitkiä ihmisiä sorsia. Sopivankokoisten vaatteiden löytäminen on jo muutenkin hankalaa. Neule on siis Espritin tämän syksyn mallistosta, jos joku muukin mieltyy tähän väriin.

Nyt on pakko kysyä teidän mielipidettänne. Väri on kiva luonnonvalkoisten farkkujen kanssa, mutta entäs muiden värien? Minkävärisen alaosan yhdistäisit tähän väriin? 

Mukavaa keskiviikkoa<3 

Here is the new sweater I bought a while ago. The color tag said "deep plum". I cant see this as a plum at all, mainly this color reminds me of pale eggplant. I just love the color, its great for fall. I just hope more manufacturers would make tall-line. This sweater could be just a bit taller. Why is it that when you jump from S size to XL the length remains the same? Not fair for us tall people...

Enjoy your wednesday<3

8 kommenttia:

 1. ♥niin kaunis paita, ja sävy! Valkoinen on kyllä raikas väri.Kivaa keskiviikkoa sinulle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta Sinikka<3 Kivaa loppuviikkoa sinulle<3

   Poista
 2. ♫ Kiitos vierailusta ja kommentistasi blogiini ♥ Tervetuloa uudelleen ♫
  Siis mitenkä näytät niin tutulta ja tuo Sinun neuleesi on aivan upea malliltaan ja väriltään☺
  Edellinen postauskin todella ihana ja huomioni myös vei ryijy, kun joskus olen tehnyt ryijyjä työkseni.
  Onkohan ryijysi nimi "kehrä" ? Hyvin on saman näköinen ☺
  Ihanaa keskiviikopäivää Sinulle ~♥~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis<3 On aina kiva löytää uusia kivoja blogeja, joissa voi vierailla! Ryijy on tietääkseni "kehrä", mutta pitää vielä tarkistaa anopilta jolta olemme sen saaneet. Ryijy on todella kaunis ja olen onnekas kun olen sen saanut kotia koristamaan. Sitä en tiedä kuka sen on alunperin tehnyt ja kuinka se on päätynyt anopille. Täytyykin kysyä.

   Kaunista loppuviikkoa sinulle<3

   Poista
 3. Kaunis neule! Olen vähän huono tekemään näyttäviä väriyhdistelmiä, joten itse varmaan päätyisin vaaleanharmaaseen alaosaan. Joku sinisen sävy, roosa, beige, hiekka tai murrettu vihreäkin voisi olla kiva, mutta riippuu tietysti, mihin neuleen väri taittuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyy kokeilla, väri ei ehkä ole kaikista helpoimpia yhdisteltäviä. Saatte sitten nähdä kokeilujen tulokset aikanaan...:D Kaunista loppuviikkoa sinne<3

   Poista
 4. Mustan alaosan valitsisin. Musta on niin perusvarma :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut, mustan kanssa ainakin sopii. Talvisempaan yhdistelmään musta alaosa ja sitten mustaharmaa huivi vaikkapa. Mukavaa syysviikkoa sinne<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)