maanantai 28. syyskuuta 2015

Neliöhuivi kahdella tavalla ja yksi työasu- Square scarf in two ways and one outfit...


Huivipostauksia toivottiin ja tässä nyt ensimmäinen niistä eli kaksi yksinkertaisinta tapaa pitää neliöhuivia. Kuvat on kuten päivetyksestä huomaa, otettu jo muutama viikko takaperin. Enää ei taida olla kesän jättämästä päivetyksestä merkkiäkään. Muutaman syysviikon aikana koko päivetys on hävinnyt kuin tuhka tuuleen. Kannattaa muuten valita huivin väri tarkasti niin että se korostaa omia värejä ja tuo lisää hehkua kasvoille. Minä taidan olla siinäkin vähän huithapeli ja monenväristä huivia päätyy kaulaan.


Ensimmäinen tapa, jota itse paljon käytän neliöhuivin kanssa, on taittaa huivi kolmioksi, taiteilla kaulaan kolmio edellä ja jättää päät vapaasti siihen sivuille roikkumaan. Jos taas haluaa että huivi ihan varmasti pysyy paikallaan ja siihen eteen vähän runsautta, silloin kannattaa solmia nuo päät sinne kolmion alle lopputulos on hieman kapeampi ja runsaamman oloinen. 


Sitten ihan se yksinkertaisin tapa käyttää neliöhuivia on taittaa se huolettomasti niin että kolmion kulmat jäävät piiloon ja ihan vaan niskaan taakse ja päät vapaasti roikkumaan. Se antaa väriä ja luonnetta esim. bleiserille ja lisää pituuden vaikutelmaa. Hyvää alkanutta viikkoa<3 


Here is two of my most used ways to use a square scarf. I either make a triangle out of it or just leave it hanging freely (ofcourse you have to hide the corners). 

Have a great week<3 

14 kommenttia:

 1. Ihana huivi ja huivit ne ovat käteviä kun voi niin monella tavalla käyttää. Upeat kiharat. <3 Oikein mukavaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen Tiia<3 Huivit ovat paitsi useinmiten kauniita, myös käytännöllisiä ja lämpimiä. Kaunista rapsakkaa syysviikkoa sinne!

   Poista
 2. Kiitos! Nyt tuli itselle tästäkin postauksesta uusi tapa käyttää huivia. :) vapaasti liehuavaa huivia täytyykin kokeilla!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun syyssäät ovat viilentyneet huivi pitääkin olla jo mukana! Nyt kokeilemaan uusia tapoja, pysyy samalla lämpimänä. Kaunista syysviikkoa!

   Poista
 3. Kiitos vinkeistä - minä olen niin onneton huivien käyttäjä että kaikki apu on tarpeen;)
  Hyvää syyskuun viimeistä viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady<3 Tiedätkö usein minulla on aamulla niin kiire, että valittu huivi päätyy kaulaan milloin mitenkin ja joskus on löytynyt myös ihan uusia tapoja pitää huivia...:D Ihanaa viikkoa sinne myös, en ollut edes tajunnut että nyt todella alkaa jo lokakuu! Mihin kaikki aika oikein häviää?

   Poista
 4. Ihana huivi! Tykkäisin tuollaisesta myös. Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 5. ♥niin ihana huivi ja niin kaunis huivin omistaja!

  VastaaPoista
 6. Juuri näilllä molemmilla tavoilla käytän useasti itsekin huiveja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä lienevät ne kiireisen aamun yksinkertaisimmat tavat...:) Aurinkoista viikonloppua!

   Poista
 7. Mistä noin ihanan huivin olet löytänyt. Ja juuri noin se nopein tapa kietoa se ja ei kun menoksi. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritu<3 Huivi on yhdestä syksyn nettialesta puoleen hintaan ja siihen vielä joku ihmeen viimeisen päivän extra-ale.Viimeisen kappaleen onnistuin nappaamaan... By Malene Birgerin huivi, jota en raaskisi ikinä täyteen hintaan hankkiakaan.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)