maanantai 7. syyskuuta 2015

Ostoksilla omassa komerossa ja uudet hiukset - Shopping in my own closet and new hair...Nyt on todistettu että tässä huushollissa voi hukkua moneksi kuukaudeksi ihan mikä vaan! Viime keväänä etsin kissojen ja koirien kanssa tummansinisiä kapeita farkkuja. Olin aivan varma että sellaiset omistan. Eikä niitä löytynyt mistään. No, nyt löytyi. Kävin farkkupinoa joka asuu vaatehyllyn etureunassa läpi ja kuinka ollakaan kun nostin pinon tarkasteltavaksi niin mitäs sen takaa löytyikään? Nämä tummansiniset vihdoin ja viimein... Ne olivat tietysti tipahtaneet sen pinon taakse tyhjään tilaan. Onneksi mulla on jo "Hosuli" muumimuki, niin ei tarvitse ostaa. Se siis sellainen muumihahmo, jolla on kattila päässä. Siltä musta tuntuu välillä. Eli ostoksilla taas omassa komerossa oltiin.


Joku varmaan hoksasi jo viime postauksesta että nyt kesätukka läksi. Viikko sitten anoppi kävi sen saksimassa poikki. Se vaan leikattiin ja mietittiin että tulikohan siitä nyt ihan tarpeeksi lyhyt kuitenkaan, mutta katsotaan, sitten saksitaan lisää jos tuntuu siltä. Vielä se odottaa muutamia raitoja sekaan, mutta kaikki aikanaan. Jos oikein muistan niin se on saksittu viimeksi tammikuulla. Kesällä on jotenkin helpompaa kun sen saa ponnarille ettei tule kuuma. Nyt syksyn ja talven se saa taas olla lyhyt. Aika helppohan tuo suht luonnonkihara on, koska jos ei jaksa laittaa niin aina voi vaan vähän kastella, suihkauttaa suolasuihketta tai muotovaahtoa ja se on siinä. Lisäksi laitan aika usein (myös nyt) siihen ihan käsin puristelemalla samaa kuivaöljyä mitä käytän vartalonhoitoon. Kihara on aina vähän kuiva. Harmaasta nyt puhumattakaan. 

Asuna kotikonttoripäivän asua höystettynä noilla juuri löydetyillä farkuilla ja muutamalla korulla. Se on maanantai taas. 

Mukavaa ja lämmintä viikkoa<3


 Now its pretty much proved that practically anything can get lost in this house! In the spring I was looking for my dark blue jeans and couldn´t find them anywhere! Well, now I did. They had been fallen behind the pack of jeans that I have on a shelf. At least it feels like a have a completely new pair of jeans again...:D Hah. I was even beginning to think that I dont have a dark blue pair of jeans at all...I feel like been shopping in my closet once again. Outfit was built on those jeans this time.

 A week ago I had my hair clipped short again. I seem to prefer a ponytail lenght in the summer and shorter cut other times of the year. What do you think? Im thinking adding some darker and lighter highlights later but untill then Im pretty happy with the new length. It can be worn curly or straight. 

Monday again, have a great week<3

16 kommenttia:

 1. Voih... heti huomasin sun hiukset. Ihanat. tuli heti sellainen ihana pehmeys mieleen sun hiuksistasi. Upea look kaiken kaikkiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti maiju<3 Joskus luonnonkiharassa on puolensa. Ja laiskuudessa... Ihanaa viikkoa sinne<3

   Poista
 2. Ihana kampaus ja kaunis asu koruineen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis<3 Koru on muuten monta vuotta vanha henkkamaukan tekele, joka on ihmeen kestävää sorttia ja pelastanut monta asua! Kivaa viikkoa<3

   Poista
 3. Nice ❤️ Tervetuloa lyhyiden hiusten kiharatukkakerhoon ;) helpot ja nopeat , itse olen ainakin ollut tyytyväinen , kun ei tarvi paljon puljailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 On nämä aika helpot, mutta luulen että pituudesta tarvitsee vielä ottaa pari senttiä ja otsista vähän lyhennellä. Hiljaa hyvä tulee...:)) Aurinkoista lauantaita<3

   Poista
 4. Luulin, että hiuksissasi on käsittely, kun ovat paljon kiharammat kuin aiemmin, pidempinä ollessa. Oikein kivat ja sopivat sinulle :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole käsittelyä mutta kiharuuden aste vähän riippuu siitä millä pesee ja miten käsittelee... Kiharat aina vähän elää omaa elämäänsä...:D Aurinkoista ja ihanaa viikonloppua<3

   Poista
 5. Sinulla on kyllä ihanat hiukset! Oletko kokeillut sellaista mallia, missä niskahiukset ovat lyhyemmät kuin sivuilta? Voisi sopia sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis<3 On ollut välillä niskasta lyhyempi ja tykkään, mutta sitten aina mietin että miten ne ehtii kasvaa kesäksi ponnarille...:D Nimimerkillä laiska hiusten laittaja...:D Aurinkoa viikonloppuun<3

   Poista
 6. WAU! 15 vuotta pyyhkiytyi pois noilla kiharoilla! Vaadin kiharoita tästä lähin!
  -Ollaan ku kaks marjaa! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän me ollaan muutenkin...:D vai että nuoremmalta näyttää? Tässä iässä se on kyll bonusta, vaan muutama sentti pitäisi vielä napsaista, onko vapaaehtoisia???

   Poista
 7. Ihana uusi look! Voi olisipa mullakin luonnonkiharat hiukset!
  Minunkin vaatekaappini tuppaa hävittämään vaatteita, mikä
  lie mallivika :-)
  Kaunis asu sulla, puuterinvärinen neuletakki sopii sinulle loistavasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis<3 Näin se menee, usein itse toivon että olispa suora ja käyttäytyisi niinkuin on laitettu ja sitten näköjään suorahiuksinen ajattelee juuri toisinpäin...:D
   Mun vaatekaapissa näyttää asuvan myös musta aukko...:D Aurinkoista ja iloista viikonloppua!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)