lauantai 5. syyskuuta 2015

Huivilla särmää asuun ja lauantailinkki - Scarf gives edge to the outfit and saturday link...muita linssiluteita

Kaunista sadeaamua täältä ruudun toiselta puolelta<3 Viikko on ollut taas kiireinen ja vähän ehkä raskaskin, mutta parasta tässä lauantaiaamussa on se että mihinkään ei tarvitse enää lähteä. Huusholli on siivottu viikonloppua varten, kaupat on käyty, työt tehty ja nyt voi hyvällä omalla tunnolla sytyttää kynttilät ja katsella sadetta. Jos joku vielä huolehtisi viikon varrella kertyneen pyykkikasan, olisi tämä lähes täydellinen sadeaamu. 

Viikon kiireistä johtuen lemppariasu on ollut yksinkertainen, hiekanvärinen neule, beiget farkut, iso huivi ja nahkatakki. Yhtenä aamuna nukuin niin lahjakkaasti pommiin että olin ylettömän kiitollinen aamulla täällä säntäillessäni että tämä samainen asu oli jäänyt edelliseltä päivältä laittamatta kaappiin ja päätyi taas päälle. Onneksi minulla on liukuva työaika ja pommiin nukkumisesta huolimatta mitään suurempaa vahinkoa ei tapahtunut, paitsi että vietin aamulla liki kaksi tuntia työmatkalla istuen ruuhkassa suuren osan ajasta. Yleensä kuljen ruuhkan ulkopuolella, jos vaan mahdollista ja mietin kyllä siellä ruuhkassa istuessani että miten ihmeessä ne ihmiset jotka siellä joka aamu istuvat, selviävät päivästään? Jos viettää kaksi tuntia per suuntaansa ruuhkassa joka päivä, se on jo neljä tuntia suhteellisen hukkaan heitettyä aikaa. Normaalin 8 tunnin työpäivän päällehän siitä tulee jo yhteensä 12 tuntia! Joskus kun ylitöitä on kertynyt elämän varrella niin kun tulee kotiin 12 tunnin jälkeen on ollut kyllä olo kuin tyhjiin puristetulla pesusienellä. Miten ruuhka siellä ruudun toisella puolella elämäänne vaikuttaa? 
Päivän asu (tällä viikolla siis useammankin päivän asu) oli yksi lempparineuleistani suuren huivin kanssa, välillä baltsuissa ja välillä korkokengissä. Kun kuvia katsoo, ehkä näissä väreissä on jo vähän syksyn tuntua. Neuleessa on hauskana yksityiskohtana vetoketjut molemmin puolin, muuten se on ihan tuollainen ajaton ja iätön. Rohkeakuvioinen huivi tuo siihen vähän särmää. 

Lauantain linkissä mennään vaihtelun vuoksi Kreikan Thessalonikiin katsomaan miltä kreikkalainen muotiblogi The Daily Lace näyttää. 

Mukavaa sadepäivän lukutuokiota<3 


Does this outfit say Fall allready? I didnt even think about it untill I saw the actual outfit pics. To me the colors say "hey the fall is starting" and I didnt even notice when I was wearing this outfit. Sand colored knit, beige jeans, leather jacket and a large khaki/off white colored scarf to give the outfit some edge. This has been my favourite outfit hands down this week. The week has been busy (again) and its a relief that its finally saturday! I dont even mind that its actually raining and its going to be a rainy day. Im lighting the candles, kicking back and enjoying!
 How have your week been? 

Saturday link comes from Thessaloniki, Greece this time The Daily Lace allowes us to take a peek in the Greek blog world. Enjoy reading and have a great weekend<3<3

8 kommenttia:

 1. Taas löytyi itselle ihan uusi tapa pitää huivia. Olisiko mahdollista saada vaikka postausta eri tavoistasi pitää huivia? :) Mistä olet hankkinut nahkatakkisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki, huivipostaus olisikin kivaa vaihtelua, laitetaanpa työn alle. On itsellekin ihan hyvää kertausta millä tavoin niillä voi piristää asua. Kiitos ideasta<3 Nahkatakki on ihan Elloksen tupla-alesta hankittu joskus viime talvena muistaakseni. Se ei kovin paljon kukkaroa rasittanut kun oli valmiiksi alessa ja sitten aletuotteista sai vielä 40% lisäalen.Mukavaa alkanutta viikkoa!

   Poista
 2. ♥sulla on niin hyvä maku ja tyylitaju!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta Sinikka ja ihanaa alkanutta viikkoa<3

   Poista
 3. Komppaan Riitta Sinikkaa näin on ja ihana tuo huivi. Kuinkas monta huivia rouvalla on, hih yhtä monta kenties kuin tällä rouvalla mukeja ja purkkeja.<3

  Leppoisaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia<3 Kyllähän tällä rouvalla aika monta huivia ja kaulaliinaa on...:D Tunnustan. Joskus laskin, ja pääsin lukuun 40kpl, mutta siinä oli kaikki saadut, ostetut ja 20 vuotta vanhat mukana... eiks yli 10v voi jo laskea museorekisteriin? Puolustelen sillä että a) käytän joka päivä, b) ainakin 10-15 on lahjaksi saatuja ja c) osa on kirppareilta ja d) öh.. en keksi muita tekosyitä...:)) Ihanaa viikkoa ihanainen mukinkeräilijä...:))

   Poista
 4. Huivilla saa kyllä ilmettä asuun. Ihailen aina huivipukeutujia kun itse en osaa niitä käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari<3 Ei kun käyttämään vaan niitä huiveja, siinä oppii. Minusta kaikkein helpoin ja itselle huomaamaton jos vaikka jokin kaulan ympärillä ahdistaa (tunnen monta sellaista joita ahdistaa huivi kaulan ympärillä, mm. oma anoppi) on sellainen trikoinen putkihuivi pariin kertaan ympäri kierrettynä, sillä saa jo kummasti eloa asuun. Kaunista syysviikkoa<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)