torstai 24. syyskuuta 2015

Harmaata ja marjapuuronpunaista - Grey and berry red...
Olihan se pakko livauttaa harmaan kanssa vähän tätä rakastamaani marjapuuronpunaista! Olisin tietysti voinut pukeutua asiallisesti ja laittaa alle valkoista tai mustaa, mutta kun se nyt vaan on niin tylsää...:))  Joinakin päivinä varmaan pysyn "trendikkäissä" ja "aikuisissa" väreissä, mutta ei vielä tänään. 


Syksy on todenteolla alkanut ja olen huomannut että pitkien neuletakkien kanssa on muuten ikuinen ongelma että mikä takki tähän päälle kun neuleet ovat aika pitkiä. Onneksi on vielä enimmäkseen pärjännyt heittällä aamulla superlämpimän paksun huivin tai tarvittaessa ponchon tähän päälle. 

Tänään lähtee hiusten pituudestä vielä muutama sentti, sitten olenkin vähän aikaa huoleton hiusten kanssa. Tänään olen kiitollinen siitä että on anoppi, joka  vielä jaksaa ja vitsii miniän hiuksia saksia, vaikka on jäänyt eläkkeelle kampaajan töistä jo ajat sitten.

Kaunista syyspäivää<3 


I had to use just a little bit berry red with the grey. I love my berry red...:)) 
I could have used white or black and be boring adult, but I dont want to... Some days you just kinda need colors, dont you?

Have a great day<3 

6 kommenttia:

 1. Täydellinen väriyhdistelmä.

  VastaaPoista
 2. Kiva yhdistelmä. Mulla on samanlaisia haasteita, kun käytän pidempimallisia neuleita. Onneksi voi tosiaan vielä käyttää viittaa, shaalia tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna<3 Minä taidan käyttää eniten yhtä ja samaa ponchoa näiden pidempien neuletakkieni kanssa. Olisi kiva löytää sille joku vaihtoehtoinen ratkaisu. Kaunista syysviikonloppua sinne.

   Poista
 3. Heippa! Kiva neuletakki. Vastaavalle olisi minullakin käyttöä. Jäinkin miettimään, että missä syksyn neuletakkini (ne kolme korkeintaan, sulla kymmenen) oikein on. Ja sen viitan olen taas unohtanut kokonaan.
  Luin kaikki potatuksesi kesällä, vaikka en ehtinyt kommentoimaan. Yksi niistä jäi erityisesti mieleen, kun minulla sama juttu. Eli rannekoruista. Muutama minulla jostain kumman syystä jäänyt pieneksi. Yhden kultaisen aion korjauttaa ranteeseeni sopivaksi.
  Näissä merkeissä, oikein mukavaa vikkonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla sinusta Ritu pitkästä aikaa<3 Mietinkin jo että minne on Ritu kadonnut. Nuo minun neuletakkini ovat suurin osa puuvillaisia, sitten kun talvi tulee niin pitää vähän miettä että missähän sitä taas tarkenee. Villaisia on vain muutama. Neuletakin on niin helppoja ja mukavia, paljon mukavempia työasuja kuin bleiserit. Kaunista ja aurinkoista viikonloppua sinulle<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)