lauantai 26. syyskuuta 2015

"Rautapusero" ja lauantailinkki - "Iron" sweater and saturdaylink...
Olen ristinyt tämän lyhythihaisen neulepuseron rautapaidaksi, koska se on paitsi aika karkea ja kova, se on myös ihan rautapaidan värinen ja tuo pintakin vähän sellaista haarniskapuseroa muistuttaa. Luulen että puoliksi pellavainen materiaali tekee siitä tuollaisen karhean. 

Neule on alunperin ihan kesäneuleeksi tarkoitettu, mutta minä käytän sitä kotoiluasuna pitkähihaisen teepparin päällä. Lyhythihainen neule, tunika tai villaliivi on ehkä tyypillisin kotiasu minulle. Kädet jäävät vapaaksi kotihommiin ja pysyy muuten lämpimänä. Pitkähihaiset neuleet tuntuvat jotenkin kömpelöiltä kotitöissä. Minkälaisia kotiasuja syksyksi sieltä ruudun toiselta puolelta löytyy?Vai onko sama asu käytössä kotona ja töissä?

Lauantain linkkinä tällä kertaa Amy´s fashion blog

Auirnkoista lauantaita<3


I have named this summer sweater "iron" sweater because its anything but soft and fluffy. It so hard that you simply cant use it as a sweater so I have ended up using it as somekind of a vest at home. Actually, its one of my favourite home outfits of this fall. I love the color and the sleevelessnes. Its easier to do chores when you dont have long sleeves to get dirty or wet while you are washing or cleaning. What is your favourite home outfit?

Saturday link today is Amy´s fashion blog, enjoy reading and enjoy your weekend<3

2 kommenttia:

 1. Hyvä harmaa :-) Jos jokin vaate tuntuu karhealta tai kutittavalta, niin melkein jää käyttämättömäksi.
  Kotona mieluiten 3/4 hihaiset puserot ettei hihoja tarvitse kotitöitä tehdessä kääriä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa on kyllä ihana väri kaikissa sävyissään<3 Harmaa on ollut tähän asti tämän syksyn lemppari. Nyt alkaa viininpunainen nostamaan vähän päätään. Tuo on kyllä niin totta, 3/4 hihaiset kotipuserot ovat kaikkein kätevämpiä, hihat on vaan aina tiellä kotitöissä. Kaunista sunnuntaita<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)