lauantai 4. lokakuuta 2014

Yksi harmaa huivi, kolme tapaa käyttää - One grey scarf 3 ways to wear it...



Ensin on kuitenkin pakko esitellä kuinka kivalta tämä viime talvena hankittu iso kullanvärinen sydän näytti musta poolon ja kevytuntsikan kanssa. Kevytuntsikalle annoin periksi alkusyksystä kun mietin että mikä on järkevin vaihtoehto kolmesta mustasta syystakista. Musta bikertakki, kevytuntuvatakki vai musta tikkitakki. Hinta-laatusuhteen ja käytettävyyden kanssa päädyin tähän kevytuntuvatakkiin, johon olen nyt ihan ihastunut. Ensin epäilin että kiilto ei ehkä miellytä minua mutta taidankin olla vähän harakka, koska olen kiiltävään pintaan nyt jotenkin tosi tykästynyt...:) Takki on niin kevyt että on kuvissakin vähän vinossa, koska toisessa taskussa piileskelee kännykkä! Sen saa myös niin pieneen pussiin, että mahtuu vaikka laukkuun ja mukaan. Kätevää! 




Huivi ja untuvatakki ovat olleet kovassa käytössä, lämmittäneet ihanasti tällä viikolla kun flunssa meinasi jo tulla toisen kerran ja töiden lisäksi on nukkuminen ollut viikon toinen harrastus. Viikolla tätä vanhaa kannettavaa vaivasi myös tajuton hitaus, eikä blogin kirjoittamisesta ja muiden blogien kommentoimisesta tahtonut tulla yhtään mitään. Pienen päivityksen jälkeen vanha kone toimii taas ja täällä ollaan.

 Harmaa huivi on suuri ja kokonsa takia tosi monikäyttöinen, totesin sen hyväksi lämmittäjäksi myös toimiston koleuteen, tosin hakaneula olisi hyvä pitämässä huivia paikallaan kun käyttää sitä shaalin tapaan. Hakaneula kuuluu siis tästä lähtien käsilaukun vakiovarusteisiin. 

Tänään heräsin hämmästyneenä siihen että herranjestas täällähän sataa. Sitä on ollut niin keskittynyt työviikkoon että viikonlopun sääennuste unohtui kokonaan katsoa. Kaunis syyssääkin on hellinyt tällä viikolla niin että sateen mahdollisuus oli ihan unohtunut mielestä. Täällä oli suunnitelmissa vähän ulkohommia ja auton siivousta, saa nähdä miten niiden kanssa käy jos sataa kovin pitkään. Minkälaiset viikonloppusuunnitelmat siellä ruudun toisella puolella?

Lauantain linkki on The Classy Cubicle, jonka upeat asukuvat saivat täällä suun loksahtamaan auki. Ollapa hoikka ja kaunis. Väreistä ja tyylistä voi onneksi oppia tälläinen tavallisen näköinenkin. Ihanaa syysviikonloppua sinne ruudun toiselle puolelle!

I have been obsessed with this light black downjacket and grey scarf this week. I have worn this scarf outside with the jacket, inside the office for extra warmth and there seems to be endless ways to wear this large grey scarf! It goes great with black and Im pretty sure it goes great with other colors too and will be seen in the blog many times to come.
During the week I had little computer problems and thats why there has been this many days without a post. Hopefully my computer problems are now over and this old laptop continues to work well. 
We have been so blessed with such a great fall weather this week that I had forgotten to watch the forecast for this weekend and woke up this morning to the sound of rain. Hope its not raining too long, I had some garden plans and other outside activities planned for this weekend. How was your week? Saturday link you find above, enjoy the reading and your weekend!





20 kommenttia:

  1. Kevytuntsikka on osoittautunut monikäyttöiseksi ja suuret huivitkin ovat mukavia. Täällä tihutti jo eilen ja harmaan usvaisena on tämäkin aamu valjennut. Mukavaa viikonloppua sinullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Kevytuntsikka oli kyllä positiivinen yllätys. Vielä viime vuonna suhtauduin niihin hieman epäillen...:))

      Poista
  2. Kaunis. Harmaa on niin kaunis väri näin syksyllä.

    VastaaPoista
  3. Kaunis. Harmaa on ihana väri. Hassua, löysin tänne amerikkalaisen blogin sivulta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu<3 Kiva kun löysit tänne, maailman on käymässä pienemmäksi...:) Mukavaa syyssunnuntaita sinulle!

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos Katja<3 Lisää ideoita huivin solmimiseen ja käyttöön muhii jo...:)

      Poista
  5. Huivit ovat mulle kyllä suuri mysteeri ja toimivat lähinnä koiranpissityslenkeillä lämmittiminä. Ehkäpä niitä oppisi käyttämään jos harjoittelisi tarpeeksi ;) Kiva lauantailinkki taas, täytyy todeta vielä että olisipa noin taidokas kuvaaja käytettävissä tai itsellä tuollainen taito!

    Ps. Sama sää kylän tässä päässä :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ja koko päivän jaksoi sataa! Huivit on mulle töissä pakollisia, muuten ei kohta pää käänny. On ollut pakko opetella. Mulla on vähän viha-rakkaussuhde niihin. Kauniita ja kivoja toisaalta, mutta joskus ottaa todella päähän kun joka päivä töissä se huivi on melkein pakko olla...:(
      Ajattele mikä luxus! Oma kuvaaja kun olis. Näyttää ammattikuvaaja olevan monen amerikkalaisen blogin kuvien takana. Kateeksi käy.

      Poista
  6. Kaunis tuo harmaa huivi ja niin monikäyttöinen. Olet sitonut sen erityisen
    kauniisti tuossa keskimmäisessä kuvassa.
    Kiitos, kun poikkesit kommentoimaan blogiini, tervetuloa toistekin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Teija<3 Varmasti poikkean nyt kun blogisi löysin! On kiva löytää uusia blogeja jotka on sellaisia omanoloisia.

      Poista
  7. Hyvää sunnuntaita Sinullekin! Olet löytänyt kivan kevytuntsikan, sopii hyvin, onnea. Onnea sanon sen vuoksi, kun minä en ole löytänyt, on ollut minulle pieniä tai sitten järkyn värisiä. Se olisi kiva takki ottaa mukaan kesäteatteriinkin, sen kuljetuspussinkin takia ja muutenkin. Ei meillä aina aurinko paista. Huivi kaikissa kuvissa kauniisti, kaikki sopii Sinulle jos mieleisin tarvisisi valita, niin huivikuvista ensimmäinen miellyttää. On muuten kaunis sydänkoru mustan neuleen kanssa. Opettelin myös loppukesästä yhden uuden huivinsolmiamistekniikan. Heti tuli mieleeni, että miksi en ole aiemmin opetellut, vaan säilyttänyt niitä ohjeita milloin missäkin laatikossa. Nythän niitä löytää netistäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos KässäRitu<3 Kivoja huivin solmimisohjeita on onneksi nyt netissäkin, minulla on vaan paha tapa a) hukata sivut, b) aamukiireessä unohtaa miten se nyt pitikään solmia...:)) Yritän pikkuhiljaa opetella vähän uusiakin tapoja. Tuo kevytuntsika on muuten täydellinen, mutta vähän suuri vatsan kohdalta, mutta niin on yleensä kaikki minun takkini muutenkin kun ei hartiat sovi pienempään kokoon. Takki maksoi murto-osan siitä mitä nuo yleensä näyttävät maksavan, niitä näytti ainakin Bubbleroomissa vielä olevan, On siis Halensin Happy Holly-mallistoa. Tässä linkki jos kiinnostaa:
      http://www.bubbleroom.fi/fi/vaatteet/naiset/happy-holly/takkeja/untuvatakki-musta-5

      Poista
  8. Hyvän näköinen untsikka! Huivi on niin monikäyttöinen, ja mulla on sama juttu, että käytän myös toimiston ilmastoinnin kylmyyttä vastaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Belladonna<3 Monikäyttöisiä molemmat. Luulen että näistä on pitkään iloa ja lämpöä!

      Poista
  9. ♥todella hyvän näköinen takki ja koko asu..ja nainen!

    VastaaPoista
  10. Sinun pitää kyllä muuyyaa blogisi nimi, tuo XL on nykyään kohdallasi harhaanjohtava... :-)

    Kevytuntsikka on kaunis ja tuossa asukokonaisuudessa tyylikäs. Kävimme viikonloppuna Tallinnassa ja ostin sieltä uuden huivin, joten erilaiset pitämismuodot tulivat juurikin sopivasti!
    Hyvää alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rouva Kivitikka<3 Eeh, kyllä tuo nimi nyt saa pysyä, kun on vaan muutama kilo karissut, mutta kun tätä XL kokoa riittää ylöskinpäin. Ja vielä kyllä ympärikin...:) Huivit on parhaimmillaan maailman paras asuste ja koru yhdessä. Sinun täytyy joskus esitellä niitä huiveja blogissakin! On aina kiva katso minkälaisia ja miten muut niitä käyttävät.

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)