tiistai 14. lokakuuta 2014

Punaruutuinen kaulaliina - Red plaided scarf...




Pengoin talvihuivilaatikkoa ja löysin tämän joulunpunaisen ihanuuden sieltä! Tosin tiesin kyllä jo etsiessäni että punaista ruutukaulaliinaa etsin. Visio oli laittaa se päälle kevytuntsikan kanssa ja katsoa miten se vaikuttaa yleisilmeeseen. Vaikuttihan se. Musta ja punainen yhdessä on aika kiva, toimistolle olisi vielä voinut laittaa ne punaiset avokkaat, mutta koska toimistolla ollaan eletty vielä ilmastoinnin kesämoodissa niin harvana päivänä kykenin edes ottamaan nilkkurit pois lämmittämästä. Kunhan lämmitys on päällä niin sitten on aika punaiselle kaulaliinalle ja avokkaille! Mitä mieltä siellä ruudun toisella puolella ollaan punaisen ja mustan yhdistämisestä?




I was going through my winter scarfs hoping to find this red plaided scarf to try it with the black down jacket and on black sweater. I found it and here is the end result. I liked black and red together and perhaps Ill wear my red pumps with this outfit the next time in the office once they turn on the winter heating. Its been so cold in the office that most of the days at work I have worn booties inside. What do you think about red and black together?

17 kommenttia:

  1. Täydellinen!
    Muistatko mistä huivin olet ostanut? Tyttäreni etsii juuri tuollaista :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Kyllähän minä sen muistan, tämä Maya merkkinen ja Bootz nimisestä nettikaupasta viime talvelta. Juuri yritin kurkkia olisiko näitä vielä, mutta taitavat olla loppu...:( Muutenkin tänä syksynä on aika huonosti näkynyt ruudullista missään, vaikka luulisi että nyt alkaisi olla se aika vuodesta!

      Poista
    2. Kiitti! Jatkan siis metsästystä :-)

      Poista
    3. Näin muuten Country Attire nettikaupassa samanlaisen huivin, samat värit ja yhtä suuri kooltaan, hinta vaan oli täysin pökerryttävä, koska oli kashmiria, mutta tässä linkki jos kiinnostaa!
      http://www.countryattire.com/accessories/scarves-stoles/johnstons-cashmere-large-tartan-scarf-royal-stewart.html

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Niin taitavat kuulua. Pitäisi uskaltaa enemmän käyttää punaista!

      Poista
  3. Punainen ja musta - eipä se paljon paremmaksi voi mennä;)
    Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
  4. Kauniisti sopivat huivi ja untsikka yhteen.
    Pidän kovasti mustan ja punaisen yhdistelmästä.
    Nuorempana ja hoikempana minulla oli musta villakangasviitta jossa oli kirkkaanpunainen vuori.

    T: S-L

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos S-L<3 Viittasi kuulostaa upealta! Sellainen vuorillinen viitta olisi upea lämmittäjä ja vaikka juhlavaatteiden päälle täydellinen!

      Poista
  5. Punainen ja musta ovat yksi suosikeistani. Kaunis ja vahva yhdistelmä, etenkin talveen sopiva. Kaunis siis tämäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu<3 Vahvasta olet ihan oikeassa, tämä piristi päivääkin!

      Poista
    2. Tervehdys! Kiva yhdistelmä kevytuntsikka ja punamusta kaulaliina, sopii Sinulle hyvin. Erityisesti tykkään kaulaliina/neule/paitapusero yhdistelmästä, kaunis asu. Asuasi katsellessa tulikin mieleeni, että minulla ei ole nykyään punaista vaatteissa, nuorempana olikin, mustia kyllä löytyy. Nykyään on vain pari arkista punaista t-paitaa, arkiset farkkucaprit kotihousuina. Saattaisi minullekin nyt sopia, kun uudistin silmälasien sangat. En vain ole ehtinyt laittaa ennen ja jälkeen kuvia blogiini.

      Poista
  6. Tuollainen huivi olisi kiva ja juuri tänä syksynä niin muodikaskin.
    Olen joskus omistanut tuon tapaisen, mutta se on jäänyt vuosien saatossa jonnekin...
    Mistäköhän olet tuon ihanuuden löytänyt :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei helmihillo, ihana nimimerkki muuten! Ylhäältä Rouva Kivitikan kommenteista löydät vastauksen. Valitettavasti olivat kyllä jo loppu ja ainoa samantapainen, jonka netistä onnistuin löytämään, maksoi Country Attiressa pienen omaisuuden. Hyviä ruutukaulaliinavinkkejä otetaan täälläkin vastaan koska mieli tekisi suurta sinivihreää... Kiva kun löysit tänne kommentoimaan, mukavaa syyspäivää sinne!

      Poista
  7. Punainen ja musta ovat loistava yhdistelmä, kaunis huivi ja sopii sinulle hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Katja<3 Ensimmäistä kertaa oikeastaan kokeilin ja oli aika piristävää!

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)