tiistai 21. lokakuuta 2014

Neuleliivi - Sweater vest...




Tunnelmallista tiistai-iltaa sinne ruutujen toiselle puolelle. Täällä palavat kynttilät ja uunissa porisee karjalanpaisti. Karjalanpaisti oli tarkoitus tehdä sunnuntaiksi, mutta olikin parempaa tekemistä siinä sunnuntain vesisateessa. Kävimme nimittäin Porvoossa ystävien luona syömässä ihania syksyisiä kaalikääryleitä ja suussa sulavia katkarapualkupaloja. Kiitos Eija-emo taas kerran sortin sakin ruokkimisesta!

Meillä on tapana pienen ystäväpiirin kanssa muutaman kerran vuodessa kerääntyä yhteiseen ruokapöytään ja niinkuin meilläpäin sanotaan "syödä napa otsaan". Pöydässä puhutaan ja nauretaan paljon ja voi veljet että se tekee hyvää. Hyvä ruoka, ystävät ja nauraminen on ehkä parasta elämässä. 


Päälle valikoitui tällä kertaa valkoinen neuleliivi ja metsänvihreät sammarit. Sama liivi toimi myös maanatain asuna töissä silkkipuseron ja silkkihuivin kanssa. Liivi on sen verran reilun kokoinen että sen kiinnittämiseksi laitoin mummon vanhan rintarossin. Tuli kieltämättä vähän mummomainen olo! Kuinka viikonloppu sujui siellä ruudun toisella puolella? Huomenna jo keskiviikko ja eikös ensi viikonloppuna käännetä kellotkin jo talviaikaan ja aikaa tulee näihin syksyn kiireisiin tunti lisää. Se on enemmän kuin tervetullut tähän kiireiseen viikkoon.

Last weekend was a busy one, saturday filled with chores on the yard and sunday visiting friends and having dinner together. We had some gorgeous food and losts of talk and laughter. I used the same sweater vest both at the dinner and at work on monday. I like its warm and cozy feeling. To monday´s outfit I just added silk shirt and silk scarf. Im cozying up here with candles and food in the oven. Have a good Tuesday evening!  

18 kommenttia:

  1. Valkoinen liivi näyttää tosi mukavalta; eikä mulle ainakaan tullut rintarossista ollenkaan mieleen mummomaisuus.

    VastaaPoista
  2. Kaunis ja lämpöisen näköinen liivi - ja rintarossi passaa siihen vallan mainiosti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lady<3 Rintarossi taitaa olla ainoa ehjä mummoni peru, joka on enää jäljellä.

      Poista
  3. Rintakoruthan on ihania ja jos ovat mummomaisia, niin sitten olen täysmummo ( ilman lapsenlapsia), sillä keräilen rintakoruja, joita olen esitellytkin. (http://eloaonnessa.blogspot.fi/2012_07_29_archive.html)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitin ihan hyvällä tavalla mummomainen. Tykkään kun on jotain jolla on tunnearvoa ja rintarossit ovat minun mielestäni tosi kivoja. Täytyy käydä heti kurkkimassa noita sinun rintarossejasi<3 Kaunista viikonloppua sinne!

      Poista
  4. Sä kuulut kanssa niihin, joille sopii hyvin valkoinen väri. Kasvoille tulee hehkua valkoisesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos maiju<3 Taidat olla oikeassa valkoinen tuo vähän väriä ja ehkä vähän hehkuakin. Se on jännä juttu miten jotkut värit korostavat hyviä puolia ja joissain väreissä sitä näyttää haudasta karanneelta...

      Poista
  5. Rakastan lettineuleita ja liivit kivoja, ei hikoile niin paljon. Monesti neuletakki on liian kuuma takin alla. Neuletakkisi on nätti kuin mikä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia K<3 Neuleliivit on kivoja! Niissä on jotain naisellisempaa kuin neulepuseroissa. Nyt oli henkkamaukankin valikoimaan tullut lettineuleliivi jossa oli karvakaulus! Aika kiva<3

      Poista
  6. Kiva liivi, tykkäisin itsekin. Minä myös tykkään liiveistä enemmän kun neuletakeista, ei ole niin kuumia takin alla, mutta kuitenkin kivasti lämmittäviä. Rintarossi kiva ja varsinkin kun liittyy muisto mummosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos KässäRitu<3 Neuleliivit on parhaimmillaan juurikin tähän aikaan vuodesta, ei liian kylmiä eikä liian kuumia. Kaunista viikonloppua sinulle!

      Poista
  7. Oi mikä ihana liivi! Todella kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu<3 Tämä on kyllä yksi ihan lempparivaatteista. Lämmin ja suloisen pehmoinenkin se on. Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  8. Onpa kiva että on reippaasti syöviä ystäviä niin on kiva laittaa ruokaa��.
    Missä syödään seuraavan kerran?!
    kysyy Emo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi miten oli kivaa ja hyvää ruokaa<3 Taitaapi olla seuraava vuoro Karhumäessä... vinkvink...:D

      Poista
  9. Neuleliivi näyttää ihanalta päälläsi!
    Vaalea väri pukee sinua erityisen hyvin.
    Namskis! Itse tehdyt kaalikääryleet, ihan
    vesi herahtaa kielelle.
    Muksaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Teija<3 Emon kaalikääryleet on maailman parhaita! Mukavaa ja lämmintä viikonloppua sinulle!

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)