perjantai 24. lokakuuta 2014

Harmaaseen hurahtanut - Crazy about the grey...






Ensin oli harmaa takki, sitten tuli harmaa neule, harmaat farkut ja ihan viimeiseksi harmaa huivi. Ja onpa minulla harmaa neulemekkokin kotikäytössä, mutta se on niin venyvanu-mekko että sitä ei luultavasti täällä julkisesti nähdä. Nyt palataan siihen ensimmäiseen eli harmaaseen duffeliin joka tuli viime talveksi. Täällä yksi onnellinen harmaa harakka löysi sen kaapin perukoilta tämän viikon pakkasille ja kulki onnellisena sen kanssa töissä melkein joka päivä... 

Sen alla oli joko neule ja/tai neule ja bleiseri tämän viikon työpäiville. Taisin mainita ruskean takin yhteydessä että ruskeasta ei ole talvitakiksi kun siinä ei ole tarpeeksi villaa. Tämä duffeli on siinä rajoilla, menee hyvin näillä pakkasilla ja vähän kovemmillakin pakkasilla kun sisältää 60% villaa. Villalla on siis väliä! Ja jotenkin olen tykästynyt tuohon duffelille vähän outoon A-mallisuuteen. Karva hupussa on oma ompelema lisälämmöksi kun vanhasta manan majoille joutuneesta toppatakista sen olin säästänyt. Sen verran takkia on siis modifioitu. Jalassa taas harmaat farkut ja mustat mokkabikerit, kuinkas muutenkaan...:))



Viikko on mennyt lentäen, töissä on ollut syksyn kiireisin viikko, eikä kiirelle vielä loppua näy, mutta onneksi on jo perjantai ja viikonloppu edessä! Kuinka viikko on sujunut siellä ruudun toisella puolella? Viikonlopuksi on luvattu taas lämmintä syyssäätä, saa vielä nauttia hieman ohuemmista vaatteista ennen toppakautta! Lauantailinkkinä näin etukäteen on Italiasta käsin bloggaavan Angelican Angy´s tea room, jonka kissansilmissä ja asuissa sitä jotain valokuvauksellista joka on pakko nähdä. Musta neulepusero, oliivinvihreä hame ja maastokuvioinen laukku olivat minulle ihan vau elämys!
Rentouttavaa viikonloppua!

First there was a grey coat, then came the grey knitted sweater, grey jeans and my latest grey was the scarf in a posting a few weeks ago. This week its the grey coat again. I pulled out the coat from last winter out of the closet since the weather this week got so much colder and the coat has just enough wool in it to keep me warm this time of the year and this is something in its A-shape that I really like! This week has been all about warm knits under a blazer in a crazy busy little cold office. Its finally friday and time to relax and enjoy. Above you find the saturday link little beforehand enjoy reading and enjoy your weekend!




14 kommenttia:

  1. Harmaa vaan on niin kestosuosikki, minullakin. Vaatetuksessa ja sisustuksessa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmaa on täälläkin suosikki, sisustuksessakin. Jopa hovikuvaaja on alkanut pitämään harmaasta ja valkoisesta sisustuksessa. Harmaaseen sisustukseen kun voi yhdistää oikeastaan mitä vaan! Kaunista sunnuntaita sinne<3

      Poista
  2. Oi mikä kaunis takki, tuollainen a-linjainen sopisi kyllä minullekin kaappiin mainiosti. Lyhyempi tuollainen onkin, mutta polvi mittaista ei ole vielä tullut vastaan. Myönnän etsineeni todella laiskasti.

    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu<3 Harmaita takkeja on näkynyt jonkun verran, mutta tälläinen a-linjainen ei taida olla ihan trendimalli tällä hetkellä... Minä taasen voisin ottaa jonkun vielä piirun verran pidemmän kaappiin talveksi hameiden kanssa käytettäväksi. Kaunista sunnuntaita teille molemmille!

      Poista
  3. Harmaa on tämän syksyn lempivärini ja noin mustilla tehosteilla lisättynä ei ole turhan lattea, vaan pehmeä yleisilme :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta puhut, harmaan huivin kanssa voisi olla vähän lattea, liikaa harmaata samassa on äkkiä liikaa. Kaunista sunnuntaita<3

      Poista
  4. Onpas kaunis takki - duffelitakit vetoavat minuun aina! Ja harmaa on niin hyvä väri!
    Kivaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Duffelitakit ovat aina vedonneet minuunkin. Haaveissa olisi joskus hankkia sellainen oikea aito kokovillainen brittitakki, jossa pärjää pahimmillakin pakkasilla, mutta ovat mokomat niin kovin kalliita ettei ole vielä tullut hankittua mutta jonain päivänä vielä... Kaunista sunnuntaita Ladylle<3

      Poista
  5. Minäkin tykkään kovasti Duffelitakeista ja harmaa on ikisuosikkini. <3 Kauniilta näytät syksyisessä säässä. :)

    Ihanaa viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia K<3 Duffeleissa vaan on sitä jotain! Kokovillainen ehkä tummansininen olisi haaveissa. Mutta ehkä sitten kun tulee se lottovoitto...:))

      Poista
  6. Minun mieleeni ovat erityisesti A- linjaiset takit :) harmaa on kaunis väri js miten monta eri sävyä sitäkin on !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos anneaulikki<3 Harmaa on tosi monikäyttöinen ja sitäpaitsi sopii aika monelle. Aina löytyy sellainen sävy joka käy! Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  7. Kaunis harmaa duffeli, sopii hyvin Sinulle. Tykkään myös harmaasta niin vaatetuksessa kun sisustuksessa. Tykkäsin myös Angelican linkistä ja juuri samasta musta/oliivinvihrästä pusero-hame yhdistelmästä mistä Sinäkin,, sekä vähän aiemmin kuvatusta pastelli turkoosista jakusta, sentapaisen voisin vaikka itsekin toteuttaa. Ja kiitos, mukavaa viikonloppua sinnekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos KässäRitu<3 Se oliivi-musta yhdistelmä oli käsittämättömän tyylikäs! Ja aika kivoja juttuja siellä oli muutenkin. Monta pientä sievää laukkua ja kauniita kuvia! Kaunista sunnuntaita ja kävin muuten kurkkimassa blogiasi ja kommentoimassa. Sain vinkkejä, kiitos paljon!

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)