torstai 14. maaliskuuta 2013

Vaatekaapin peruspilarit - Wardrobe essentials 1 - Musta hame




Lupasin jossain vaiheessa tehdä juttua vaatekaapin tarpeellisimmista perusvaatteista ja olen pitkään jo pyöritellyt asiaa mielessäni. Olisi ollut kohtuu helppoa tehdä Polyvore postauksen muodossa näitä perusvaatteita koottuna kuviksi, mutta omaksi opiksi ja todellisuuden vuoksi päätin että tehdäänpä se niin, että minä puen ne päälleni. Silloin tulee parempi tuntuma siihen miltä ne näyttävät tämän kokoisen ja muotoisen päällä eikä vaan rekissä! 

Aina sanotaan että nainen pärjää oikein valituilla 20:llä vaatekappaleella, mutta minä en kyllä pärjää! Perusteellisena laskin ja valitsin ne, jotka minusta ovat hyvät kulmakivet moneen asuun ja yritän näissä kuvasarjoissa pääasiallisesti aina käyttää valitun peruspilarin kanssa vain niitä muita perusvaatteita. Laskin siis mukaan myös kengät , huivit ja laukut ja pääsin lukuun 30kpl. Niillä pärjään, mutta joukosta puuttuu vielä päällystakit ja hanskat, mutta eihän niistä tule kuin muutama lisää. Mun vaatekaapin peruspilarit on siis tässä: 

1. musta hame
2. mustat suorat housut
3. kapeat tummansiniset farkut
4. vaaleat bootcut farkut
5. musta bleiseri
6. beige rennompi bleiseri
7. kermanvärinen sifonkipusero
8. vaaleansiniraitainen paitis
9. valkoinen t-paita
10. roosa tunika
11. paksu valkoinen neule
12. vaalea ohut kashmirneule
13. musta ohut neule
14. ruskeat saappaat
15. mustat saappaat
16. konjakinväriset nilkkurit
17. tummanruskeat nilkkurit (musta olisi ehkä fiksumpi valinta?)
19. mustat avokkaat
20. vaaleat baltsut
21. mustat baltsut
22. ruskeasävyinen neulemekko
23. farkkuhame
24. musta laukku (mielellään sekä iso että pieni)
25. konjakinvärinen laukku (iso ja pieni)
26. ruudullinen kaulaliina 
27. luonnonvalkoinen lämmin tubekaulaliiina
28. beige kuviohuivi kesään
29. roosa/musta villahuivi sekä kesä- että talvikäyttöön
30. vaalean roosa kesähuivi

Jokaista vaatekappaletta kohti tulee yksi kuvasarja, jossa on erilaisia yhdistelmiä näistä, joten luvassa on toivottoman pitkä juttusarja! Koittakaa jaksaa mukana! Ja muistakaa, että näitä voi soveltaa, tumman ei tarvitse olla mustaa vaan jos itselle sopii paremmin, tumma voi olla tummansininen tai vaikkapa tummanruskea. Kuten kuvista näkyy niin musta on aika tylsäkin... tosin näissä kuvissa hovikuvaaja nauratti minua niin ettei meinannut tulla kuvaamisesta mitään...:D 
Tässäpä näitä kuvia: 




Sen verran on pakko mainostaa tässä välissä, että jos kiinnostaa, tämä sama musta bleiseri on Elloksen hintahulinat alessa 15eur click , mutta kokoja on enää jäljellä 48 saakka, tämä omani on koko 52.(tässä kohtaa teki mieli ummistaa silmät ja alkaa välitön laihdutus!) Muita värejä siellä oli vielä isojakin kokoja.



 Tässä vielä kuvia käytetyistä koruista ja kengistä:





Yhdestä vaatekappaleesta on siis moneksi! Tämä riisuminen ja pukeminen oli senverran työlästä, ettei ihan joka päivä näitä juttuja tule, mutta seuraavaksi varmaan aiheena tuo paksu neule, ennenkuin kevät ehtii pidemmälle! 

P.S. muistakaa että arvontaan ehtii vielä osallistua 25.3. saakka! 

Mukavaa loppuviikkoa!



"My wardrobe essentials" is going to be a series of postings each concentrating on one artikel and this time it was the black skirt. Allthough its been said that woman can cope with 20 essential pieces, I counted mine and came up with a figure of 30. But, this is just me, maybe 20 pieces is enough for someone.

10 kommenttia:

  1. Olipas hyvä juttu! Näitä on hyödyllistä lukea - ja katsella - kun suunnitelmissa on vihdoinkin aloittaa se vaatekaapin suursiivous ensi viikolla. Jos mä aloitan noista mustista puolihameista, niin en edes uskalla veikata, miten monta niitä kaapistani löytyy...Sinulla on toimiva peruspuvustus tuossa ja tuollaiseen olisi kyllä ihana päästä - mutta ei tällä päällä;)
    Mukavaa loppuviikkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Täällä suurin osa vaatekaapin siivousta jo onnellisesti ohi...:D Onneksi en omista kuin yhden musta hameen...:D Kaikkea muuta sitten sitäkin enemmän.

      Poista
  2. Kiva juttusarja! Eikä täällä ainakaan yhtään haittaa, vaikka siitä olisikin pitkä tulossa. Minä luen enemmän kuin mielelläni tällaisia juttuja. Tuo listaus näyttää muutenkin hyvältä, niin paljon hyviä perusvaatteita. Innolla siis seuraavaa odottaen täällä.

    Hyvää loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen! Seuraava juttu seuraa kunhan uskallan pestä hiukseni seuraavan kerran, tuli nimittäin siivouksessa reikä päähän...:(
      Ihanaa laiskoittelu sunnuntaita sulle ja kotinörtille!

      Poista
  3. Onpa sinulla aikamoinen urakka edessä, mutta mukava että viitsit nähdä vaivan ;-D. Omaa vaatekaappiakin voisi tarkastella tuon listasi kautta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oma lehmä ojassa katsos! Itsekin oppii uusia yhdistelmiä kun on pakko käyttää vain noita listattuja, joista jäi niistäkin tuo tummanruskea neuletakki pois... Sama pää kesät talvet. Hyvää sunnuntaita!

      Poista
  4. Mielenkiinnolla odottelen, kiva näitä on lukea ja katsella kuvia :)

    VastaaPoista
  5. Wau mikä lista, mä en saisi tällaista aikaiseksi tai osaisi päättää mitä listata. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh, en meinannut minäkään saada, mutta listan teko meinasi jo viedä yöunet, niin oli pakko laittaa se paperille...:D

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)