perjantai 22. maaliskuuta 2013

Viikon varrelta...

Perjantai! Ja vanhuus...:D Juuri kuulkaa heräsin 3 tunnin päiväunilta! Mutta puolustukseksi on sanottava että aloitin tämän viikon epäinhimilliseen aikaan maanantai aamuna jonottamalla Helsinki-Vantaan turvatarkastuksessa... Sen suuremmitta puheitta, tässä asuja viikon varrelta. Valitettavasti yli 12 tunnin päivän jälkeen kaikki eivät ole kovin edustavia, huokaus. Ja sitten on vieleä yksi päätönkin. Ei vaan jaksanut hymyillä vaikka kuinka yritti! Ja ihan joka päivä en toki kulkenut samoissa saappaissa! Kylmyydestä johtuen melkein joka päivä kyllä! Onneksi tänään vihdoin saapuivat uudet musta alesaappaat!


Huomenna käydään perusvaatepostauksen kimppuun taas, aiheena paksu vaalea neule. Kevät ei ota tullakseen, joten eiköhän neulekin ole vielä ajankohtainen. Kylmimpänä aamuna tällä viikolla oli -18 astetta kun lähdin töihin, joten mitenkään keväisissä asuissa ei todellakaan ole menty! Onneksi aurinko sentään on hellinyt meitä!


Aurinkoista viikonloppua!TGIF! So tired after this week and cold weather. The coldes morning here this week was -18 degrees celsius! So no spring clothing just yet!

6 kommenttia:

 1. Hyvin olet jaksanut hymyillä! Ja kyllä vaan on neule vielä ajankohtainen, joten paksua vaaleaa neuletta odotellaan;)
  Sinne myös aurinkoa viikonloppuun! - Mun torkut ei kestäneet kuin 2 tuntia;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt se neulejuttu vihdoin pääsi koneelle... Tältä illalta jäi kyllä pahasti torkut ottamatta!

   Poista
 2. Voi kyllä se neule on vielä ajankohtainen, joka päivä melkein sellaisen saa laittaa päällensä. Täällä ainakin :) Kivoja kokonaisuuksia, minä tykkään. Tuo punaruskea (kameli?) sopii värinä sulle tosi hyvin!

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia! Punaruskea on se Tobacco Espritin värimaailmasta...:) Taitaa olla sulle tuttu väri! Tänään oli -16 astetta aamulla ja päivällä jo plussan puolella. Ei oikein tiedä mitä pitäisi päälle laittaa!
   Ihanaa alkanutta viikkoa sinne!

   Poista
 3. Onneksi on viikonloppu!
  Kauniit nuo saappaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Viikonloppu tuli ja meni ihan hetkessä! Hyvää alkanutta viikkoa!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)