sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Tähtihuivi...Tämä postaus tulee teille ajastettuna, harvinaista että tulee monta postausta samana päivänä, mutta täällä selän kanssa hissutellessa on ollut aikaa kuvailla kaikenlaista. Mainitsin jo aiemmin että tähtihuivi on hakusessa. Jostain syystä sellainen on puuttunut vielä kaapista ja kun sopivasti uusi kesäbleiseri tarvitsi kaveriksi huivin niin tässä lopputulos. Aika kiva minun mielestäni. Ihan alkaa odottaa kevätttä! Täällä oli tänään -25 astetta pakkasta aamulla, joten vielä ehkä ei bleiseri pääse vähään aikaan päälle...:D Ajattelin jo olevani ainoa, joka enää on kiinnostunut tähtihuiveista, mutta Amandakin oli juuri sellaisen ihanuuden hankkinut, joten en ollutkaan ainoa! Amandan huivi on ihanaa matskua, käykäähän katsomassa. 


Tämä omani on tälläinen halpisversio, mutta värit kävivät nappiin bleiskan kanssa!My new star scarf! Just perfect with the new summer jacket!

2 kommenttia:

  1. Mahtava, mistä ostit? Olen etsinyt JUURI tuollaista!

    VastaaPoista
  2. Tämä tulla tupsahti ihan Zalandosta samalla kun hovikuvaajalle uudet kengät, mutta eilen kun katsoin niin eihän niitä tietty siellä enää ollut...:( Pieces on aika yleinen merkki, löytyisiköhän muualta? Bootz.com:sta vaikka? Zalandolla oli vähän samantapainnen: http://www.zalando.fi/codello-smile-huivi-ruskea-co951h03h-709.html

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)