keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Arvonnan voittajat ja päivän asu....No nyt se arvonta on siis suoritettu, tämä postaus vaan on taas myöhässä kun työ- ja muut asiat tuppaavat haittaamaan tätä blogielämää... Eli arvonnan suoritti tämän huushollin hovikuvaaja Sohvi-kissan toimiessa virallisena valvojana ja ensimmäisen palkinnon voitti itselleen Maikki! Ja toisen palkinnon Susanna. Onnea voittajille! Nyt vaan yhteystietoja tännepäin pikaisesti (xlcheapandchic@gmail.com), jotta saadaan palkinnot lähtemään oikeaan osoitteeseen.


Päivän asu oli tänään hiukan jo keväisempi, vaikka kovin keväältä ei aamulla tuntunutkaan! Hurr... -18 astetta meinaa kyllä tappaa vähäisenkin toivon keväästä! Päivällä oli sentään jo plussan puolella. Töissä oli tänään pieni juhlatilaisuus, joten keväinen bleiska oli paikallaan. Alla olikin sitten kashmirneule sään pakottamana. Tuo bleisereiden pituus on sitten kumma juttu! Kerrassaan. Kuinka vaikea on ymmärtää, että jos koko on n. 10 kokoa suurempi kuin keskimäärin, niin myös selän pituus pitenee? Valmistajille pieni vinkki! Yläosan pituus saa olla muutakin kun tuo maagiset 61cm tai 65cm. Olisi kiva joskus edes saada riittävän pitkä bleiseri. Kesällä aionkin käyttää tämän(kin) bleiskan kanssa vaaleaa vähän pidempää toppia joka vähän huijaa bleiserin pituutta pidemmäksi! Joten tässä nämä päivän valitukset tällä kertaa! Onneksi huomenna alkaa loma!


Why jackets are always too short for us big and tall women? What is it with the manufactorer? Would it cost so much more to make the jacket longer when you allready are making it bigger anyway?

3 kommenttia:

 1. Kyllä onkin kaunis keväinen asu ! Aamupakkaset tosiaan häiritsee harhaluuloa kevätkeleistä, mutta mulla oli tänään kävelykengät lyhyellä työmatkallani eikä saappaita ;)

  VastaaPoista
 2. Onnittelut voittajille!
  Kaunis ja keväinen bleiseri - ja ei tuossa kuvassa ainakaan näytä liian lyhyeltä!
  Oikein hyvää pääsiäistä sinne!

  VastaaPoista
 3. Onnea voittajille!
  Kyllä tuo näyttää hyvälle, ihanan keväiselle.Tuonne alle tosiaan sopisi pidempi toppi, oletko ajatellut sellaista missä on alahelma pitsiä?

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)