perjantai 8. maaliskuuta 2013

Arvonta
Hei kaikille pitkästä aikaa! Täällä ollaan viimein takaisin blogistaniassa kiireiden ja sairasvuoteella makaamisen jälkeen. Yleensä en tänne paljon arkiasioitani tuo mutta kerrottakoon nyt että viimeiset päivät ovat menneet aika tiiviisti makuulla kun selkä sanoi totaalisesti työsuhteeensa irti eikä istumaan eikä kävelemään pystynyt. Välilevyt ovat vanhastaan jo vähän kehnoja, toivottavasti tämä on jotain muuta ja menee pian ohi.


Tämä on siis järjestyksessä 150:s blogikirjoitus ja sen kunniaksi ajattelin julkistaa pienen  arvonnan. Arvonnan pääpalkintona on tämä tanskalaisen mimic:n nappanahkainen petroolin värinen pieni pochette. Se on mitoiltaan 20 x 15cm ja siinä on vetoketjullisen päätaskun lisäksi yksi avoin sivutasku. Siinä kulkee kesällä kivasti kaikki tärkein. Lohdutuspalkintona arvotaan vielä kuvassa näkyvä Henkkamaukan kesäinen rannekoru. Arvonnan suorittaa tämän huushollin hovikuvaaja, joka usein ottaa asukuvatkin ettei aina tarvitse jalustan kanssa melskata. Arvonnan säännöt ovat yksinkertaiset. Jokainen kommentin jättänyt saa yhden äänen ja jos joku ei jostain syystä pysty/osaa/halua jättää kommenttia, niin sähköpostillakin xlcheapandchic(at)gmail.com voi osallistua! Osallistumisaikaa on 25.3. klo 24.00 saakka!
Ennen selän lopullista pettämistä täällä oli pientä pintaremonttia vaatekomeron suhteen ja sekamelska melkoinen. Vaatteita lähti ystäville ja kierrätykseen melkoinen määrä ja vaatekomerosta tuli jälleen se mikä sen tehtävä on eli vaatekomero! Lisäksi vaatekomero sai siis maalia ja sievät tapetit pintaansa. Joku viisas on joskus väittänyt että nainen tulee toimeen 20:llä vaatekappaleella, kunhan ne on oikein valittu! Nooh... tuo ei toivottavasti sisällä alusvaatteita, eikä muitakaan lähes päivittäiseen pesuun joutavia vaatekappaleita, sillä 20:een täällä on vielä pitkä matka! Vuoden sisällä vaatekomeron ja kaappien sisältö on kylläkin muuttunut radikaalisti järkevämpään suuntaan ja ajattelin pian tehdä postauksen vaatekaapin perusvaatteista, joita muuntelemalla pääsee pitkälle.

Kaunista viikonloppua kaikille!


I have been busy and finally my back just kinda gave in and I have spent last couple of days in bed unable to walk or sit. Now Im feeling a little better so I thought I would write this posting today. Its the 150th posting to this blog so its time to celebrate it a little with a giveaway. The giveaway is mimics little pochette and you can participate by leaving a comment or email to xlcheapandchic(at)gmail.com. The second giveaway is H&Ms litte bracelet. The winner will be announced 3/25/2013.

 Have a Good Weekend!

14 kommenttia:

 1. Onnittelut postausten määrästä - mä olen vielä kaukana tuosta;)
  Ja ilman muuta mukana arvonnassa.
  Toivottavasti siinä selässä ei nyt vain pahempaa ole ja saat sen kuntoon. Parantelehan rauhassa. Ei mitään kaappien siivoamisia vähään aikaan;)
  Mukavaa naistenpäivän iltaa sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Pikkuhiljaa täällä mennään vähän varovaisesti vielä. Ja siivoukset on kyllä delegoitu eteenpäin!

   Poista
 2. Eilen juuri mietin, että pitkään aikaan ei ole sinulta tullut postausta. No nyt syykin selvisi.
  Toivottavasti paraneminen on hyvässä vauhdissa.
  Mukana arvonnassa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh.. pikkuhiljaa. Kyllä tämä tästä varmaan jo lähtee paranemaan kun vähän aikaa voi jo istua ja kävellä. Hyvää viikonloppua!

   Poista
 3. Vaatekaapin perusvaate- postaus.... sitä jään odottelemaan. Arvonnassa mukana ja mukavaa kevään odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Virpi ja tervetuloa kommentoimaan! Onnea arvontaan, vaatekaapin perusvaate-postausta tulossa pikapuolin!

   Poista
 4. Onnea! Suuri määrä postauksia. Mielelläni olen arvonnassa mukana.

  VastaaPoista
 5. jee osallistun! :)

  maijjju@gmail.com

  VastaaPoista
 6. NuuNuun (nuunuun@hotmail.fi)14. maaliskuuta 2013 klo 12.07

  Yritetään, jos kerrankin olis onnea arvonnassa.

  VastaaPoista
 7. Onnittelut bloggarille :)!Kiva arvonta ja ehdottomasti mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)