maanantai 11. maaliskuuta 2013

Puuterin ja nuden värit...Kaikki, jotka tuntevat minut tietävät että mulla viehtymys vaaleisiin ja huomaamattomiin sävyihin sekä kynsissä että huulissa. En osaa mitään kovin rohkeita punaisia käyttää. Nyt kesäksi tilasin kyllä alesta muutamat hauskat kynsilakkasävyt kokeiluun (olivat Sokoksen verkkokaupassa 3 euroa puteli, joten kokeilu ei paljoa kirpaise, niistä myöhemmin juttua). 
Nyt kuitenkin vielä käytössä ovat nämä Isadoran puuterin ja nuden sävyt jotka ovat olleet lempparini läpi talven. Pysyvyyttä ei voi kovin hyväksi mainostaa, kannattaa laittaa kynsilakan päälle kestävä päällyslakka, mutta kynsilakka on Hypoallergenic joten sopii myös herkille. Huulipuna ja kiilto ovat myös aika rasvaisia ja hoitavia, joten pysyvyys on vähän huono, lisätä saa pitkin päivää, jos värin huulissa pysyvän. Jostain syystä puuterin ja nuden sävyistä on tullut suosikkejani monessa asiassa. Lisäksi ne sovivat asuun kuin asuun.I love the shades of powder and nude. I always tend to use those colours in my nales and lips. I think they are lovely for any occation.

4 kommenttia:

 1. Nuedn sävyt ovat niin kauniita. Itse koen ongelmaksi kaikkien ihanien herkullisten lakkojen kanssa sen, että ne sopii tänään asuun mutta ei huomenna. Nudet sopii aina :) Täällä siis toinen nudejen kannattaja joka koettaa hiljalleen oppia käyttämään muutakin kuin vaaleimpia sävyjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä...:)) Juuri rupesin hurjaksi ja tilasin rusehtavan huulipunan!

   Poista
 2. Täälläkin yksi nuden ja melkein värittömien lakkojen kannattaja. Mutta huulissa käytän kyllä välillä kunnon punaista. Siis jos muu meikki on kunnossa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punainen ON hyvä, jos sitä osaisi käyttää, mutta kun musta tuntuu että sitten olen huutomerkki...:D Pitäsi varmaan löytää se yksi itselle sopiva sävy...

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)