sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Hankintoja


Itselleni laittama budjetti ei tahdo pitää. Ei sitten millään! Aina on jotain alessa tai sitten pakollisia hankintoja, kuten loppunut puuteri tai saappaat hajonneiden tilalle! Voi itku tätä ostamisen karusellia... No, jospa nyt rauhoittuisi. Hankintoihin on sisältynyt myös tämä Elloksen alesta napattu paitis. En oikein osaa lähteä mukaan tämän kevään muotiväreihin ja kirjavuuteen, mutta ajattelin että kaapista puuttuu sinistä ja tämä käy oikein hyvin luonnonvalkoisten pökien tai mustienkin kanssa. Lisäksi pidin erityisesti yhdestä napista ja loppujen piilonapituksesta. Tämä sininen ei varsinaisesti ole minulle sopiva väri, joten sitä pehmentämään ajattelin laittaa statement korun tai suurehkon huivin. Kuulostaako käyttökelvolta idealta?

Leppoisaa sunnuntaita!New blue skirt. Im going to wear it with white or black and add statement jewelry or big scarf with it. What do you think?

9 kommenttia:

 1. Miten noi budjetit on aina tuollaisia... Niitä ei vaan pysty noudattamaan. Paras tapa on se, että pysyttelisi kotona, paitsi, että sitten tulee kiusaksi nettikaupata, joten ei sekään päde ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle on nettikaupat ne pahimmat! Olen laiska työviikoilla lähtemään mihinkään kaupoille, tuntuu vaan ettei jaksa... Onneksi huomenna on perjantai!

   Poista
  2. Kyllä mäkin vähän joudun itseäni hillitsemään... Niin kova himo on shoppailulle ;)

   Poista
 2. ♥ Kaunis sävy , kaunis vaate, hyvä hankinta!

  VastaaPoista
 3. Kaunis sininen, sopii sulle varmaan hyvin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän minä vielä epäilen tuota sopimista, mutta jossei väri sovi, niin häivytetään mokoma sivuseikka huivilla...:D

   Poista
 4. Kaunis sävy ja varmasti sopii hyvin :) Itse olen ainakin ihan toivoton budjettien kanssa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näköjään minäkin! En olisi itsestäni uskonut! Nurkkaan pitäisi kai mennä häpeämään kun ei ole selkärankaa ollut viime aikoina...:)

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)