tiistai 27. marraskuuta 2012

Maanantain asu 26.11.2012



Kokeillaanpa nyt kerrankin ajastettua kirjoitusta, koska kaksi postausta samalle päivälle on liikaa...:) Tässä siis esiteltynä maanantain asu. Tavisasu, jollaisessa viihdyn hyvin, eikä sää taas houkutellut mihinkään hamepukeutumiseen. Olen siis tänä vuonna hankkinut kaksi sadetakkia! Toinen on jo täällä esitelty (linkki vanhempaan postaukseen click) Elloksen aivan ihana 20 euron sadetakki kesäkäyttöön. Niitä muuten näkyi vielä olevan myynnissä click samaan hintaan. Suosittelen! Näyttää livenä paremmalta kuin minun päälläni! Hartioista malli hieman ahdas, minulla on koko 50/52 vaikka normaalisti on 46/48 takeissa. 

Uudempi "sadetakki" on siis Barbourin mallistoa ja siis öljykangastakki. Hankinta kirpaisi kunnolla, mutta koska tänä vuonna saan käyttää veronpalautukseni ihan itseeni sen sijaan että ne menisivät taas kerran vanhan autoparkani huoltoon, päätin investoida enkä ole katunut. Malli menee vähän siistimmästäkin takista ihan työmatkoilla. Tämä oli pisin malli, jota oli tarjolla. Peittää kivasti pidemmätkin neuleet ja tunikat. Muuten maanantain asuna oli (taas) vaarimallinen neuletakki ja tietysti uusi kirpparihuivi. Onneksi meillä saa olla casual töissä. Todennäköisesti kukaan ei silmäänsä siis räpäyttäisi vaikka kulkisin pyjamassa töihin...:D Hyvää alkanutta viikkoa!




"Mondays outfit was Barbours wax jacket and simple black cardigan with the new scarf from the fleamarket. Very casual for rainy day. "

8 kommenttia:

  1. Oikein kiva takki minusta, välillä on investoitava ja Suomen ilmastossa minusta kunnollinen takki on siihen mitä oivallisin kohde. Alemman postauken nilkkurit ovat aivan ihana! Huokailin vaikka kuinka kauan täällä niiden perään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen! Takkia pitäisin vaikka joka päivä, se on yllättävän lämminkin öljykangastakiksi. Ihanat nilkkurit odottavat vielä pakkasta (luulen että niistä tulee yhdet lemppareista). Nythän sitä pakkasta on sitten luvassa lumen kanssa. Joko teillä sataa lunta? Ihan tänne sisämaahan ei taida vielä tänään lumi yltää!

      Poista
  2. Ihana tuo takki ja varmaan tosi kätevä näissä keleissä. Siis tarpeellinen ja hyvä investointi;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Takki on osoittanut hyväksi investoinniksi. Ja aika kauniskin se minusta on. Sanoinkin miehelle että jos joskus talo vaikka romahtaa niin pelastat ensin eläimet, sitten Pentikin kynttilälyhdyt ja kolmanneksi tämän takin...:D

      Poista
  3. Kiva takki ja hyvä näillä keleillä! Ostin myös syksyllä öljykangastakin , jossa lämmin vuori , olen ollut tyytyväinen !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässäkin on suht lämmin vuori ja extraliivi myös josta saa lisävuoren. Aikas tyytyväinen kyllä täytyy olla tähän hankintaan. Vaikka nyt tulikin sitten talvi!
      Hyvää viikonloppua!

      Poista
  4. Hei - ulkona sataa lunta ja räntää - mikä asu?!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh. Öljykangastakki tietenkin! Lämmin mukana tullut villahuivi ja pipo päähän sisko!

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)