sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Viime vuoden omat suosikit - Last years favourite outfits...Pikainen katsaus menneeseen ja sitten katse tulevaa kohti. Edelleen olen sitä mieltä että kannattaa vilkaista menneeseen, ennen kuin kääntää katseensa täysin tulevaisuuteen. Menneestä oppii aina jotain. Pukeutumisessakin. Jopa minä jolla on edelleen paljon oppimista helposta ja kivasta ja köh ehkä joskus vähän tyylikkäästäkin pukeutumisesta. 

Viime vuodesta on jäänyt mieleen muutamat asut ja muutaman uuden pukeutumiseen liittyvän asiankin olen oppinut tai mieltänyt, joita yritän soveltaa tulevaisuudessa. 

- kannattaa satsata laatuun silloin kun sitä on edullisesti saatavilla
- keskittyä ajattomiin vaatteisiin
- värivalinnat varsinkin yläosissa voi pitää hyvinkin neutraaleina, niitä on helppo yhdistää keskenään ja huiveilla saa tarvittaessa väriä
- elleivät talvet muutu, ihan hurjan lämpimiin neuleisiin ei ehkä kannata enää yhtä paljon satsata kuin ennen, nytkin on yksi alehankinta odottamassa että tulisi tarpeeksi kylmä, jotta sitä voisi pitää. 
- jalkineissa kannattaa satsata laatuun, hyödyntää vuosittaiset hyvät alennusmyynnit ja muistaa jatkossa että veden hylkivyys lämmön lisäksi on suotavaa

Siinäpä ne tärkeimmät. Nyt vuoden suosikkiasuihin joita olikin aika vaikea valita, aika paljon vaaleaa ja neutraalia väriä kuitenkin on noissa suosikeissa.


I had difficult time to pick last years favourite outfits, so here are my many favourites. 
I learned a few things during last year that Im trying to follow this year:

- focus on neutral colors, they are the easiest to combine together
- choose ageless classics and quality from Sales during the year
- choose classic and quality also in shoes (when possible) 
- wait for the sales patienly to add to your wardrope

These are going to be my focus also in year 2018. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)