lauantai 20. tammikuuta 2018

Saappaat hukassa ja tietokone pannassa - Lost boots and banned from the computer...


Pikaheipat täältä sairastuvalta.

Viikko ei ole mennyt ihan putkeen vieläkään, kun yhdestä vaivasta pääsee niin saa seuraavan. Tietokone on nyt pannassa (tai siis staattinen tekeminen joka rasittaa niskaa-> ikiliikkujaksi pitää vissiin alkaa...), muut vaivat selätetty (jopa hovikuvaajan keuhkokuume pikkuhiljaa), mutta niska joka on nyt jo useita viikkoja kettuillut sai "lepopakon" vähäksi aikaa kun joku siellä painaa hermoa niin ettei vasen käsi toimi ihan kunnolla. Tosin kun oli vähän puolipakko niin tein tiistaina ja eilen vähän töitä toimistolla ja kotona...

Siksipä vaan nyt pikaterveiset täältä. Hengissä vielä ollaan. 

Talvisaappaat ottivat ja hajosivat, niistä lähti vetoketjun veto-osa irti ja ne odottavat suutariin pääsemistä, kiva just nyt kun viikon alkuun on luvattu kovia pakkasia. Mikään ei lämmitä pohjetta yhtä hyvin kuin lämminvuoriset saappaat... Nyt olen siis kulkenut vallan nilkkureissa ja jos pakkasella täytyy johonkin lähteä niin täytyy sitten vetää vanhat Uggit jalkaan. 

Olen ollut viime aikoina jotenkin niin palelevainen että kaivoin kaikki toppatakit jo esiin, kuvat ovat maanantailta, toppatakki on ollut eniten nyt käytössä ja villakangastakit vallan kaapissa. Saa nähdä miten tämä toppis selviää kovista pakkasista. Tykkään etenkin siitä että tässä on nuo mustat neulotut mansetit, jotka estävät kylmän ilman menon hihoihin. Pituuskin on ihan passeli, saisi olla pidempikin. Helmassa on molemmin puolin vetskarit, helpottaa autoilua, jollei halua keskeltä avata kaksisuuntaista vetoketjua. Hupussakin on säätö, siitä saa juuri sopivan tiukan. Kuvissa se on vielä vähän silmillä. 

Pakkasia odotellessa, lämpöä ja valoa viikonloppuunne<3 

Ostin ruokakauppareissulta jo ensimmäiset tulppaanit ja yrtit, yritin olla optimistinen ja laitoin yrtit oikein multaan. Jospa ainakin lipstikka suostuisi kasvamaan. Se on muuten hauskan makuista leivän päällä kinkun tai makkaran kaverina. Soppaan sitä ensisijaisesti kaiketi on tarkoitus laittaa...My only real winterboots finally broke and since they have no zipper at the moment I have been forced to wear booties if it still gets colder the only really warm boots I have are old Ugg boots. And since due neck problems doctor banned Computer for a while, outfit pics and postings are on a bit of a hold right now. The only outfit pics are from last monday, I have banned wool coats and been wearing quilted warm jackets instead. The hood is a huge plus in these weathers since I hate beanies... Who looks good in beanis?? 

Its January and the first tulips are allready in shops!

Have a Great Weekend<3 

2 kommenttia:

 1. Täälläkin sama juttu tuon palelemisen suhteen. Ehkä kun ei tänä talvena olla totuttu, niin sitten paleltaa enemmän, mene ja tiedä. Ihana takki ja ihana banneri ja siellä kaikkea kaunista kosmea.

  Mukavaa sunnuntaita Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ole aika kumma juttu tuo paleleminen? Yksi päivä saapastelin kotona lähes koko päivän Uggeissa kun oli olevinaan niin kylmä... Paksut neuleetkin ovat olleet koko ajan käytössä. Leppoisaa sunnuntaita myös sinne<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)