tiistai 2. tammikuuta 2018

Ongelmavaatteen uusi elämä - Thinking outside the box...Sentään jonnekin päästiin vuoden vaihteessa liikkeelle ja käytiin 90-vuotiaalle äidille hakemassa Ikeasta uusi lukulamppu, jossa piisasi lumeneita ja watteja riittävästi sen ikäisen lukemiseen. Päivän asuksi pääsi kaksi ongelmavaatetta. Liian lyhyt ja neliskanttinen musta neule ja punaruudullinen ohuesta flanellista tehty paitamekko, jossa on onnettoman lyhyet hihat. Ainakin 10 senttiä liian lyhyet hihat, jotka eivät pysy käärittynä kun kangas on niin lörppöä että ne kääriytyvät aina itsekseen auki. 

Yhdessä niistä tulikin ihan kiva juttu. Tykkäsin. Tosin äiti kommentoi että mikä ihmeen kiltti sulla on päällä...:)) Heh. Äidiltä ei lopu kommentit kesken vaikka ikää todella on jo 90 ja risat. 

Inspiraationa tähän asuun toimi ajatus että kaapista saa lähteä todella loputkin hyvin vähälle käytölle jääneet vaatteet ja lopuille pitää löytää se juttu jonka kanssa niitä käyttää, jos vielä käyttää. Suurena inspiraation lähteenä toimivat tässä kohtaa Masai vaatemerkin sivut, joilla on jos jonkinmoista asukuvaa monen mittaisesta vaatteesta. Tykkään Masain vaatteista tosi paljon, joskaan en omista vielä ainuttakaan, mutta olin tosi ilahtunut kun tulivat suomeen vihdoin. Niitä myy nyt Masai itse ja ainakin Bootzin verkkokauppa. Olen niitä pitkään katsellut ja nyt ensimmäisen kerran näin että mitään merkiltä on alessa. Houkuttaa kovasti... 

Äippä sai lampun ja minä uuden asun vapaa-aikaan. Ei paha lopputulos kahdelta puolikuntoiselta. 

Tiistai ja vuoden ensimmäinen työpäivä edessä, ihanaa kun on vain 4-päiväinen työviikko, jospa tuo hovikuvaaja vihdoin suostuisi menemään lääkäriin ja hakemaan antibioottikuurin ja täällä päästäisiin taas tavalliseen arkeen, jossa jotain tapahtuukin. ¨

Kivaa vuoden ensimmäistä viikkoa ihanaiset<3 
If you are like me, you have problem clothes just hanging on your closet. Today (or yesterday) I finally took out couple of them and combined together and the outcome was actually better than I was hoping for. Thinking little outside the box I combined old shirt dress that has too short sleeves with a too boxy knit that needed something long underneath to give impression that Im not as round as I really am. What do you think? Dress underneath a knit and wearing it like tunic? 
To me this is very much thinking outside the box since I tend to be very ordinary and seldom think combining different lenghts that you are "not supposed" to combine. 

First outfit this year. Enjoy your week lovelies<3 

2 kommenttia:

  1. Mutta tuohan on oikein loistava kombo t. ruutupaitafani ;) Mä varmaan tarvitsen kohta sellaisen seniorilampun, kun tuntuu valontehontarve lisääntyvän päivä päivältä. Rillithän ei ole vaihtoehto :D Mukavaa alkanutta vuotta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin<3 Taitaa olla kohta aika itse kullakin jollekin seniorivalosovellukselle, minä en nimittäin enää löydä tavaroita vähässä valossa... ja kattolamppuahan ei käytetä koska niiden valo on niin rumaa...:))

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)