maanantai 1. tammikuuta 2018

2018 alennusmyynnit ja muita juttuja - After Christmas Sales...



kuvat lainattu Elloksen sivustolta


Onnellista alkanutta vuotta 2018 kaikille<3 

Pakko tunnustaa, vuoden vaihtuminen meni jokseenkin ohi, ei ollut ihan juhlafiiliksiä täällä sairastuvalla, hovikuvaajalla edelleen paha flunssa + jälkitaudit ja minulla joku puoliflunssa. Toki vuoden vaihtumista juhlistettiin. Heh, perinteiseen tapaan syömällä nakkeja ja perunasalaattia ja tänä vuonna jopa nautin naapurien hillitystä ilotulitusrakettien katselusta. Täällä oli hiljaisin Uuden vuoden aatto 15 vuoteen. 

En tahdo pysyä hereillä riittävän kauan tehdäkseni mitään kovin ihmeellistä vielä taikka selatakseni alennusmyyntejä ihan tosissaan mutta muutaman mukavan bongauksen kotiin ja vaatekaappiin olen rekisteröinyt. En vielä vaan ole tehnyt oikein mitään ostopäätöksiä, mutta jos ostaisin kotiin niin sattuneesta syystä investoisin juurikin makuuhuoneeseen.

Tuntuu että viime aikoina suurin osa ajasta on mennyt siellä toipuessa flunssanpoikasesta joka ei osaa päättää tullako vaiko eikö. Hovikuvaaja on sairastanut rajua flunssaa jo joulusta asti, vielä se ei kuitenkaan ihan täydellä voimalla ole meikäläiseen iskenyt. Pahat migreenit tässä muutamaan kertaan kylläkin ja joku ihmeellinen yleisväsymys.

Kaiken kaikkiaan ihminen viettää liki kolmanneksen elämästään nukkuen ja siihen vielä päälle sairastamiset ja muut, niin makuhuoneen viihtyvyydellä on suuri merkitys. Jos miettii että normaalista arkipäivästä 8 tuntia menee töissä, siihen matkat päälle päästään n. 10 tuntiin, unta suomalainen nukkuu yössä keskimäärin ehkä 7 tuntia niin jäljelle jää enää 7 tuntia vuorokaudessa, joka jakautuu ulkona olemiseen, kaupassa käynteihin, siivoamiseen, ruuanlaittoon, pyykinpesuun ja muihin askareisiin niin eipä sitä montaa tuntia tule muissa huoneissa edes viettäneeksi kerrallaan... 

Siispä makuuhuoneeseen kannattaa investoida. Bongasin Elloksen alesta kivoja pellavalakanoita -50%, joka on jo tosi kiva ale. Pellava on meillä ihan ehdoton lempimateriaali makuuhuoneessa, eläinten karvat eivät jää kiinni siihen samalla lailla kuin puuvillaan. Samoin kivat puuvillaverhot, kivoja ohuita puuvilla-pellava päiväpeittoja jotka menevät myös torkkuhuovasta pienemmässä koossa, Rachel maton (meillä on samanlainen sinikuvioinen keittiönpöydän alla ja se osoittautunut siellä kivaksi ja toimivaksi). Ja sitten oli pellavaisia käsipyyhkeitä värissä khaki edullisesti (meillä on muutama vedenvärinen joista olen tykännyt kun kuivuvat nopsaan, eikä tarvitse pyyhkiä käsiä valmiiksi märkään käsipyyhkeeseen)

Huomaan että oma silmä nykyään pysyy aika neutraalissa värimaailmassa, jonka koen rauhoittavaksi kotona. 















Happy New Year 2018 everyone<3 

Since both me and bubby have had a flu since Christmas, my Sale findings are focused on bedroom decoration more or less. I managed to find cool scandinavian stuff for bedrooms. I have yet not actually bought anything but Im planning to invest to new bed linen. My all time favourite material is pure Linen since its more often environmental friendly and it does not house pet hair the same way cotton does. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)