lauantai 6. tammikuuta 2018

Neutraaleissa väreissä ja lauantailinkki - Neutral colors and Saturday link...

Vuoden 2018 ensimmäinen virallinen asu. Neutraalia valkoista ja beigeä eri sävyissä. Ei kovin raflaavaa (sitäkin tiedossa), mutta erittäin helppoa, kodikasta ja mukavaa. 

En ollut ennen edes ajatellut että neuletta neuleen päälle. Nyt halusin töihin jotain todella mukavaa ja pehmeää. Valkoinen neule alle ja hiekanvärinen neuletakki päälle. Puuvillaa molemmat.

Housuvaihtoehtoja löytyi kaapista tasan kahdet, olisi ollut vähän tummempi neutraali beige, mutta päädyin tähän vihertävään beigeen, koska nämä housut ovat niin silkkisen pehmeää kangasta että niissä voisin asua. Mitä tänne muuten kuuluu? No, hovikuvaaja sairastaa edelleen ja minä olen ajellut työpaikan ja kodin väliä ihan arkisesti. Ja illat ovat menneet vähän kuin varkain. Kaikenlaista pientä hommaa kotona riittää. Eilen innostuin vähän liikaa harjailemaan koiria kylmällä lattialla. Ja kun lattialla istuu tarpeeksi kauan kurottelemassa haaraistunnassa ja mitä ihmeellisimmissä työasennoissa niin sen jälkeen meno muistutti lähinnä "Illallinen yhdelle" komedian James hovimestaria. Meno oli sen verran jäykkää ja kipeytynyt issias kummasti laittaa ihmisen liikkumaan linkussa. En ihan sataprosenttisesti allekirjoita sitä että ikä on vain numeroita... Enää.

Sää on alkanut aiheuttamaan jo lievästi sanoen ahdistusta.
Meillähän on siis täällä edelleen "lunta" jos tuota märkää mössöä nyt näin voi nimittää ja hiekkatiet ovat pelkkiä jäisiä luistinratoja veden kera. Täytyy oikeasti olla todella hullu jos tuolla haluaa pimeällä tai edes päivällä kävellä, edes nastat jalassa. Koiratkaan eivät pysty kunnolla kävelemään tuolla alustalla ja liukastelevat ihan kävelyvauhdissakin.

Autoilu on pelkkää kelkkailua ja yksikään isompi ajoneuvo ei tänne edes pääse. Tosin yksi hyvin hämmentävä poikkeus kävi eilen. Ihmettelin jäisellä tiellä jälkiä kun ajelin töistä ja ajattelin että jaa, meille päin on ajellut kaivinkone, mutta eipäs ollutkaan. Vaan roska-auto jääketjuilla! Se tuli meillekin juuri kuin sain auton ajettua portista sisään ja toden totta, kuski kertoi että ainoa tapa päästä kuorma-autolla meidän teillä yhtään mihinkään ovat jääketjut. (Jääketjut ovat siis auton lumiketjut joissa on piikit jäällä ajoa varten.) 
Kai sellaiset kohta joutuu hankkimaan omaankin autoon jotta pääsee töihin...
Eli pakkasta, aurinkoa ja lumikelejä odotellessa. Kollega töissä oli lukenut jostain että kuukauden aikana aurinko on näkynyt 2 tunnin ajan! 


Kyllä alkaa olla sellainen olo että ihminen tarvitsee aurinkoa ja valoisaa keliä jaksaakseen kunnolla. 

Mitä teidän viikkoonne on kuulunut? 

Lauantailinkki tänään on sangen ylellinen ja vähän ehkä erikoinenkin 

Siltikin, viikonloppu! Nautitaan siitä ja kiireettömyydestä jollei säästä vielä pysty nauttimaan!
This year the first official outfit was  made of neutral color palette. White and beige in different shades. First time I actully wore long sleeved knit under another knit. It was comfy and easy and warm enough to these not so cold days. The weather outside is still rain and around +3 degrees celsius. Snow has been melting leaving after icy dirt roads, extreamly dangeroud and difficult to drive on. I have managed some how, its about 2 miles from home untill I get into asphalt roads.  Trucks cant handle our road anymore, the garbage truck yesterday came with snow chains with ice studs! 

Im so hoping for a winter to start again. Waiting for the sun (that we havent btw seen in 30days because its clody and rainy all the time). Next week we should get some sunshine and frosty weather. Thank God! This raining makes people all tired and weary. 

But hey, its Weekend and Saturday link today is The Chriselle factor

Enjoy your Weekend<3 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)