sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Puhtaissa lakanoissa - Fresh bed linen...Mikä on parempaa kuin puhtaalta tuoksuvat juuri pesusta tulleet lakanat, kirja runokirja, kynttilän valo ja kehräävä kissa sängyssä? 

No, joo... Onhan se kiva kun siellä on vielä se oma mies ja koirat tuhisee vieressä lattialla omilla pedeillään

. Mutta saanhan haaveilla joskus omastakin tilasta ja ajasta runokirjan kanssa. Mistä muuten tuo keltainen katti tietää AINA että nyt on lakanat vaihdettu? Sillä on käsittämätön kyky pompata sänkyyn just vaihdettuihin lakanoihin. No eipä siinä mitään, mutta annas olla kun on muta-aika ja se on juuri tullut ulkoa ja olet vaihtanut valkoiset tai muuten vaan vaaleat lakanat. Siinä vaiheessa hiukan kyllä ehkä koetellaan minunkin eläinystävällisyyttäni... Ja muutenkin, tuo mokoma pyrkii aina samalle tyynylle ja kun niska menee helposti jumiin tyynyn ollessa mutussa niin joskus öisin hiukan keskustellaan aiheesta... Olen maailman huonounisin ihminen muutenkin. Onneksi kissalla on toinenkin lempipaikka nukkumiseen, nimittäin vieressä nukkuvan koiran peti. Sinne se käpertyy sitten samalle pedille koiran kainaloon.
Huonounisuudesta puheen ollen, minulla on tallella yksi lehtiartikkeli jonka meidän työpaikkalääkäri kerran minulle kopsasi. Nimeltään 20 askelta rauhalliseen uneen. Kiinnostaisiko teitä joskus kuulla parhaat univinkit? 

Leppoisaa Sunnuntaita<3
What can be better than fresh just washed linen and a book of poems and candle light with a Company of a purring cat? Maybe hobby sleeping peacefully beside me and hearing the dogs snoaring right beside the bed on their own beds. Whole family in the same small room... hahah. I actuallly like it. However I acknowledge that better sleep would maybe require less breathing spirits in the same room and sharing the same pillow... 

I have this new article that I have been saving. Its called 20 steps toward better sleep and I dont seem to be able to follow anyone of them no matter how much I try. Now Im going to start trying again since I simply need more sleep. The first step in that article was: "Move extra paws or tales away from your pillow... :)) 

Enjoy your Sunday<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)