sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Erikoinen yhdistelmä - Little different combination...


Pikaiset sunnuntaiterkut täältäkin. Uusi viikko alkamassa ja viikonloppu meni ihan hupsis vaan, ei ehtinyt edes normaalia lauantaipostausta kirjoitella kun piti flunssan jälkeen pitää siivouspäivää...

Enpä olisi uskonut että kuvien huivi käy vaaleanpunaisen kanssa. Puhdas vahinko kävi kun olin ottanut vanhan vähän käytetyn huivin esiin kierrätystä varten ja sitten yhtenä iltana se osui ensimmäisenä käteen kun piti lähteä asioille ja oli hyytävän kylmä ilta.

Vanha Becksöndergaardin villahuivi oli valmiina kierrätykseen, mutta nyt siitä tulikin lemppari tämän takin kanssa ja se sai jatkoajan. Harmaalla pohjalla vihreitä tähtikuvioita ja vähän muitakin. Ei siis ihan ensimmäinen valinta tähän asuun. Joskus sitä löytyy yllättäviä juttuja, joita ei itse osaa ajatellakaan.

Uusi viikko alkamassa, kivaa viikkoa sinne ruudun toiselle puolelle<3Pink jacket and grey scarf with green stars. Not your Basic combination. This combination was a pure accident. I was in a hurry and had taken this scarf out of a drawer to recycle it and it just happened to be the first scarf in my way out.

Now its my favourite scarf with this jacket and gets to stay... A little weird to combine green with pink, isnt it?

Sunday evening, new week starting, have a Great new week<3


2 kommenttia:

Kiitos kun jätit viestin...:)